Aynı ekran kartına sahibim ve ben 88 derecede çalıştırıyorum. Memory clock arttırdınız mı siz? Memory hızınız ne kadar?ASUS TUF EVO RX 5600XT YE SAHİBİM AZ ÖNCE İLK MİNERİ BAŞLATTIĞIMDA 76 DERECEYE KADAR ÇIKTI SİZCE BİR SORUN TEŞKİL EDER Mİ BU ARADA 34MH GÖRDÜM BU ERKANKARTI İLE ODA NASIL
76 derece çok fazla. Öncelikle Çekirdek hızını düşürün, düşürebildiğiniz kadar. Sonra kademeli olarak Ram frekansını arttırın. İyi değer aldığınızda kademeli olarak watt ayarı yapın.ASUS TUF EVO RX 5600XT YE SAHİBİM AZ ÖNCE İLK MİNERİ BAŞLATTIĞIMDA 76 DERECEYE KADAR ÇIKTI SİZCE BİR SORUN TEŞKİL EDER
Mİ BU ARADA 34MH GÖRDÜM İLK BAŞLATTIGIMDA BU ERKANKARTI İLE ODA NASIL
88 çok fazla, çekirdek hızınızı düşürüp, fan verin, o kadar ısı hiç iyi değil.Aynı ekran kartına sahibim ve ben 88 derecede çalıştırıyorum. Memory clock arttırdınız mı siz? Memory hızınız ne kadar?
memory sıcaklık değeri 124 dereceye kadar çıkabiliyor. Fazla değil 76 ve 88.76 derece çok fazla. Öncelikle Çekirdek hızını düşürün, düşürebildiğiniz kadar. Sonra kademeli olarak Ram frekansını arttırın. İyi değer aldığınızda kademeli olarak watt ayarı yapın.
Rx 5600XT, 42Mh veriyor.
Benim tavsiyem miner uygulamaları kullanmanız. Manuel yapınca verimli olmuyor.
Ben HiveOs kullanıyorum gayet memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
88 çok fazla, çekirdek hızınızı düşürüp, fan verin, o kadar ısı hiç iyi değil.
Ben Çekirdek ısısı sandım, 76 ve 88 az bile kalırmemory sıcaklık değeri 124 dereceye kadar çıkabiliyor. Fazla değil 76 ve 88.
84 e çıktı hocam :d76 derece çok fazla. Öncelikle Çekirdek hızını düşürün, düşürebildiğiniz kadar. Sonra kademeli olarak Ram frekansını arttırın. İyi değer aldığınızda kademeli olarak watt ayarı yapın.
Rx 5600XT, 42Mh veriyor.
Benim tavsiyem miner uygulamaları kullanmanız. Manuel yapınca verimli olmuyor.
Ben HiveOs kullanıyorum gayet memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
88 çok fazla, çekirdek hızınızı düşürüp, fan verin, o kadar ısı hiç iyi değil.
Yok canım benim çekirden sıcaklığım 46-50 arası üstüne çıkmıyor.Ben Çekirdek ısısı sandım, 76 ve 88 az bile kalır.
84 normal değer problem yok. Memory sıcaklığından bahsediyorsunuz değil mi?84 e çıktı hocam :d
değerlerim şu an buYok canım benim çekirden sıcaklığım 46-50 arası üstüne çıkmıyor.
evet84 normal değer problem yok. Memory sıcaklığından bahsediyorsunuz değil mi?
Şu OC için discord dan yardım edebilme şansınız var mı hocam84 normal değer problem yok. Memory sıcaklığından bahsediyorsunuz değil mi?
Ben Çekirdek ısısı sandım, bu arada hangi programla ölçüyorsunuz.84 e çıktı hocam :d