Neler Yeni

ETHERİUM OLAYİ YAVAS YAVAS BİTİYORMU

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Şimşek
Arkadaşlar merhaba bazı haber sitelerinden edindiğim bilgilere göre ETHERİUM dan kazılan değerler yeni bir güncellemeyle önemli derecede azalacakmi eğer bu haber doğruysa bu ekran kartı piyasasını eski fiyat düzeylerine kadar indirir mi ?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
ETH 2.0 güncellemesinden bahsediyorsan 2022 sonuna ertelendi. Bunun olayı döneli baya oluyor. Başka bir güncelleme var mı bilmiyorum.

BIGGZ

80+ Bronze
Çip krizi 2022 sonlarına doğru bitecek, fiyatlar düşer o zamanlara doğru

TamerKs

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
@Etheryum kendin hakkında ne düşünüyorsun?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,621
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
mining bitmiyor mining bitiyor söylentileri de yalandan ibaret.
halen ethereum ve btc kar getirmekte ki zarar getirse dahi zararına kazım yapacak bir kitle var
çip sorunu çözülene kadar ki bu da 2022 sonunu işaret ediyor o zamana kadar stok sorunu devam edecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haberi eke ekledim linkide sizlerle paylaşıyorum

Ekler

• Screenshot_2021-06-19-23-37-25-868_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-19-23-37-25-868_com.android.chrome.jpg
    642 KB · Hit: 53

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kankacım iyi de "Hatta öyle ki güncelleme sonrasında pek çok coin getiri açısından Ethereum'dan daha karlı bir hale gelecek." yazı bunu derken nasıl mining bitecek diyorsun? Zaten ETH dışında fazla coin kazımı yapan kişiler mevcut. "Sonuç olarak ETH bitse bile madencilik bir şekilde devam edecek diyebiliriz." yine attığın yazı diyor.

Dediği güncellemeyi duymadım bitfly twitterına bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 Haziranda bir güncelleme gelmiş.

Bu mining açısından güzel bir güncelleme sanırım. O güncellemedeki terimleri anlamıyorum fakat 100-150ms gecikmeleri minimuma düşürdüklerini ve sanırım kazacağı blokları artık kişilerin paketler halinde seçebileceğini söylüyor. Tabii belli kuralları var. Pek anlayamadım güncellemeyi.

Son düzenleme:

Ratorest

80+ Silver
Ben biteceğini düşünmüyorum çok uzun zaman daha piyasa düzelmez duzelse bile eski fiyatları olmaz

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Arkadaşlar merhaba bazı haber sitelerinden edindiğim bilgilere göre ETHERİUM dan kazılan değerler yeni bir güncellemeyle önemli derecede azalacakmi eğer bu haber doğruysa bu ekran kartı piyasasını eski fiyat düzeylerine kadar indirir mi ?
Fiyatlar yakın zaman içerisinde eski düzeye inmez. Sen Ethereum 2.0'dan bahsediyorsan o güncellemenin gelmesine 1-2 Yıldan daha fazla var, ayrıca Ethereum'a güncelleme gelirse başka kazılacak coinlerde var, Ethereum aralarından en kârlısı ve ben Ethereum'un düşeceğini pek sanmıyorum, düşsede bir süre sonra tekrar yükselir tıpkı geçmiş zaman gibi.
Not: Etherium değil Ethereum :D

Hell0win

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
İsmail EBCİ
ETH 2.0 güncellemesinden bahsediyorsan 2022 sonuna ertelendi. Bunun olayı döneli baya oluyor. Başka bir güncelleme var mı bilmiyorum.
Fiyatlar yakın zaman içerisinde eski düzeye inmez. Sen Ethereum 2.0'dan bahsediyorsan o güncellemenin gelmesine 1-2 Yıldan daha fazla var, ayrıca Ethereum'a güncelleme gelirse başka kazılacak coinlerde var, Ethereum aralarından en kârlısı ve ben Ethereum'un düşeceğini pek sanmıyorum, düşsede bir süre sonra tekrar yükselir tıpkı geçmiş zaman gibi.
Not: Etherium değil Ethereum :D
Eth ertelenmedi zaten 2022de başlayacak sistem değişiyor pos a geçiyorlar kazım sınırı gelecek
ve rvn vb coinler eth gibi kazım yapamazlar zaten adamların yıl sonu tahmini 1 ve 10 dolar arası eth güven endeksi yüksek olduğu için kazıldı rvn ve vb coinler 2024 gibi belki 50 doları aşar
Bu yaz ekran kartları fiyatları düşecek Çin'de mining bitiyor bazı eyaletlerde yasaklandı en büyük şirketler şalter indirdi eth şuan 1.9k yani 2 hafta içinde 1600 dolar olmasını bekliyorum temmuza sonunda ekran kartları fiyatları eski haline gelmez ama düşecek

Eth ertelenmedi zaten 2022de başlayacak sistem değişiyor pos a geçiyorlar kazım sınırı gelecek
ve rvn vb coinler eth gibi kazım yapamazlar zaten adamların yıl sonu tahmini 1 ve 10 dolar arası eth güven endeksi yüksek olduğu için kazıldı rvn ve vb coinler 2024 gibi belki 50 doları aşar
Bu yaz ekran kartları fiyatları düşecek Çin'de mining bitiyor bazı eyaletlerde yasaklandı en büyük şirketler şalter indirdi eth şuan 1.9k yani 2 hafta içinde 1600 dolar olmasını bekliyorum temmuza sonunda ekran kartları fiyatları eski haline gelmez ama düşecek
Eth 2.0 dan sonra eth 7k 8k dolar olacak en az

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Tolgax güneş

80+ Bronze

Eth 2.0 dan sonra eth 7k 8k dolar olacak en az
Tahmini ne kadar düşer fiyatlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,206
Üyeler
169,088
Son üye
orcuntino