LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,391 Reaksiyon skoru 1,600 25 Nisan 2021 #1 Mınıng yapıyorumda şimdi fark ettim %7 bayat diyor tam olarak anladım ne anlama geldini bilen varsa anlatabilirmi
Mınıng yapıyorumda şimdi fark ettim %7 bayat diyor tam olarak anladım ne anlama geldini bilen varsa anlatabilirmi
G Gvnn 80+ Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 83 Reaksiyon skoru 33 25 Nisan 2021 #2 Genellikle kötü ping veya yanlış oc ayarı yüzünden olur, yani sana verilen iş yükünün %7 si boşa gitmiş diyor.
Genellikle kötü ping veya yanlış oc ayarı yüzünden olur, yani sana verilen iş yükünün %7 si boşa gitmiş diyor.
LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,391 Reaksiyon skoru 1,600 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gvnn yazmış: Genellikle kötü ping veya yanlış oc ayarı yüzünden olur, yani sana verilen iş yükünün %7 si boşa gitmiş diyor. Devamı için tıklayın... normalde hiç denk gelmedim bir kaç kere kapattım 1 2 mh az kazdı için pc yi yeniden başlattım o zaman olmuş olabilirmi şu an normal kazım yapıyor ve internetim çok iyi 74 dowland 7.5 upload 8 ping var Son düzenleme: 25 Nisan 2021
Gvnn yazmış: Genellikle kötü ping veya yanlış oc ayarı yüzünden olur, yani sana verilen iş yükünün %7 si boşa gitmiş diyor. Devamı için tıklayın... normalde hiç denk gelmedim bir kaç kere kapattım 1 2 mh az kazdı için pc yi yeniden başlattım o zaman olmuş olabilirmi şu an normal kazım yapıyor ve internetim çok iyi 74 dowland 7.5 upload 8 ping var
G Gvnn 80+ Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 83 Reaksiyon skoru 33 25 Nisan 2021 #4 Çok kafaya takılacak bişey değil ara ara dalgalanmalar oluyor sistemde, %10 u geçmediği sürece sorun olmaz
Çok kafaya takılacak bişey değil ara ara dalgalanmalar oluyor sistemde, %10 u geçmediği sürece sorun olmaz
LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,391 Reaksiyon skoru 1,600 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Gvnn yazmış: Çok kafaya takılacak bişey değil ara ara dalgalanmalar oluyor sistemde, %10 u geçmediği sürece sorun olmaz Devamı için tıklayın... sağol hocam teşekür ederim
Gvnn yazmış: Çok kafaya takılacak bişey değil ara ara dalgalanmalar oluyor sistemde, %10 u geçmediği sürece sorun olmaz Devamı için tıklayın... sağol hocam teşekür ederim
Barbara Gordon 80+ Bronze Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 860 Reaksiyon skoru 639 26 Nisan 2021 #6 Her şeyi Türkçeye çevirmeyin ya. İngilizcesini görsem bir şeyler diyeceğim de Türkçeye çevirince Bayat oluyor.
Her şeyi Türkçeye çevirmeyin ya. İngilizcesini görsem bir şeyler diyeceğim de Türkçeye çevirince Bayat oluyor.
LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,391 Reaksiyon skoru 1,600 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Johnny Depp yazmış: Her şeyi Türkçeye çevirmeyin ya. İngilizcesini görsem bir şeyler diyeceğim de Türkçeye çevirince Bayat oluyor. Devamı için tıklayın... şimdide olmuş pc yi kullanmıyordum ekran kapalı bir şekile duruyordu
Johnny Depp yazmış: Her şeyi Türkçeye çevirmeyin ya. İngilizcesini görsem bir şeyler diyeceğim de Türkçeye çevirince Bayat oluyor. Devamı için tıklayın... şimdide olmuş pc yi kullanmıyordum ekran kapalı bir şekile duruyordu