Öncelikle selam, yeni ödeme politikasında artık işlem ücretleri havuz tarafından değil, madenci tarafından karşılanacaktır.Ethermine ödeme politikasını değiştirmiş sanırım. Önceden her ayın 28'inde param yatardı, şimdi N/A yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
@Lyndray @baltazar
3 dolar civarı bir transfer ücreti ödeyip 0.01i geçince istediğin zaman gönderebiliyorsun artık.Normalde öyleydi ama şu an politika değişmiş sanırım.
Evet kötü oldu ya. Yanlış anlamadıysam artık her türlü komisyon alıyor. Otomatik atma var mı bilmiyorum cüzdana bu ay çıktı karar zaten bu ayı da ben çekmedim daha.Normalde öyleydi ama şu an politika değişmiş sanırım.
Öncelikle selam, yeni ödeme politikasında artık işlem ücretleri havuz tarafından değil, madenci tarafından karşılanacaktır.Ethermine ödeme politikasını değiştirmiş sanırım. Önceden her ayın 28'inde param yatardı, şimdi N/A yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
@Lyndray @baltazar
Gerekli açıklamayı @Jaess yapmışEthermine ödeme politikasını değiştirmiş sanırım. Önceden her ayın 28'inde param yatardı, şimdi N/A yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
@Lyndray @baltazar
ÇOK AMA ÇOK teşekkür ederim. Tek bir şey takıldı aklıma, gwei ücreti ne kadar ? mesela 40 gwei yapsam ne kadar keser veya gwei 40'a düşene kadar param havuzda mı kalır ? Bir de mesela 40 gweiye düştü diyelim, kazdığım eth miktarı umursanmadan binance'a gönderilir mi yoksa 0.01 i beklemem mi gerekir her zamanki gibi ?Öncelikle selam, yeni ödeme politikasında artık işlem ücretleri havuz tarafından değil, madenci tarafından karşılanacaktır.
Nasıl karşılayacağım, ne kadar ödeyeceğim diye sorular soruyorsanız hemen cevaplayayım.
Paramızı çekmek için gwei (yakıt) kullanacağız. Gweinin kaç para olduğunu takip etmek istersen siteyi aşağıya bıraktım.
Bu site nasıl kullanılır, bu fiyatlar ne anlama geliyor?Ethereum Gas Tracker | Etherscan
Gas Snapshot Price at 12/7/2024 5:33:42 PM UTC - Low: 14.528 gwei | Avg: 14.611 gwei | High: 15.522 gweietherscan.io
Alıntıyı görüntüle
3 tane değerimiz var. Low, Average ve High. Hepsinin altında fiyat etiketi yazıyor. Normalde paranızı; Low olan gwei ücretini karşılarsanız 10 dakika içinde, Average olan değeri karşılarsanız 3-5 dakika içinde, High olan değerin ücretini karşılarsanız da 30 saniye içinde hesabınıza çekebiliyorsunuz. Şuan hepsi aynı fiyatta neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Gwei fiyatları neye göre yükseliyor derseniz bildiğim kadarıyla ağ tıkanıklığı ile alakalı. Peki kaç gwei ödemek istediğimi nereden ayarlayacağım derseniz:
Alıntıyı görüntüle
Ethermine sayfanıza girip Settingse tıklayın. Ardından Payment Methoda basarak işaretlediğim yere tıklayın.
Çıkan sayfa da Kırmızı ile işaretlediğim yere ne kadar çekim yapmak istediğiniz yazın. Sarı ile işaretlediğim yere ödemek istediğiniz Gas Price ı yazın. Bildiğim kadarıyla buraya 30 Gwei yazarsanız, Gwei fiyatı 30'a düşünce otomatik ödemeyi gönderir. Beyaz ile işaretlediğim yere de makinanızın çalıştığı internetin ip adresinizi yazmanız gerekmektedir. Onu da aşağıda bıraktığım siteden bulabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ayarları güncelle diyorsunuz ve olay bitiyor. Ben şahsen Gwei ücretini 3 dolardan fazla ödemem. Tabii paranız varsa 3 dolardan fazla da ödeyebilirsiniz. Tercih sizin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Gwei ücreti her zaman değişiyor. Attığım siteden takibini yapabilirsin. 40 gwei yaklaşık 3 dolar ediyor. Ben 20 gweileri falan gördüm bu da ortalama 1.5 dolar ediyor. Diyelim 30 gwei yazdın, çekme limitini de 0.01 yaptın. Her işlem ücreti 30 gwei olduğunda yazdığın çekme limiti kadar hesabında para varsa parayı hesabına gönderir. Rica ederim.ÇOK AMA ÇOK teşekkür ederim. Tek bir şey takıldı aklıma, gwei ücreti ne kadar ? mesela 40 gwei yapsam ne kadar keser veya gwei 40'a düşene kadar param havuzda mı kalır ? Bir de mesela 40 gweiye düştü diyelim, kazdığım eth miktarı umursanmadan binance'a gönderilir mi yoksa 0.01 i beklemem mi gerekir her zamanki gibi ?
IP numaramı kabul etmiyor artık ? Neden böyle oldu ?Öncelikle selam, yeni ödeme politikasında artık işlem ücretleri havuz tarafından değil, madenci tarafından karşılanacaktır.
Nasıl karşılayacağım, ne kadar ödeyeceğim diye sorular soruyorsanız hemen cevaplayayım.
Paramızı çekmek için gwei (yakıt) kullanacağız. Gweinin kaç para olduğunu takip etmek istersen siteyi aşağıya bıraktım.
Bu site nasıl kullanılır, bu fiyatlar ne anlama geliyor?Ethereum Gas Tracker | Etherscan
Gas Snapshot Price at 12/7/2024 5:33:42 PM UTC - Low: 14.528 gwei | Avg: 14.611 gwei | High: 15.522 gweietherscan.io
Alıntıyı görüntüle
3 tane değerimiz var. Low, Average ve High. Hepsinin altında fiyat etiketi yazıyor. Normalde paranızı; Low olan gwei ücretini karşılarsanız 10 dakika içinde, Average olan değeri karşılarsanız 3-5 dakika içinde, High olan değerin ücretini karşılarsanız da 30 saniye içinde hesabınıza çekebiliyorsunuz. Şuan hepsi aynı fiyatta neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Gwei fiyatları neye göre yükseliyor derseniz bildiğim kadarıyla ağ tıkanıklığı ile alakalı. Peki kaç gwei ödemek istediğimi nereden ayarlayacağım derseniz:
Alıntıyı görüntüle
Ethermine sayfanıza girip Settingse tıklayın. Ardından Payment Methoda basarak işaretlediğim yere tıklayın.
Çıkan sayfa da Kırmızı ile işaretlediğim yere ne kadar çekim yapmak istediğiniz yazın. Sarı ile işaretlediğim yere ödemek istediğiniz Gas Price ı yazın. Bildiğim kadarıyla buraya 30 Gwei yazarsanız, Gwei fiyatı 30'a düşünce otomatik ödemeyi gönderir. Beyaz ile işaretlediğim yere de makinanızın çalıştığı internetin ip adresinizi yazmanız gerekmektedir. Onu da aşağıda bıraktığım siteden bulabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ayarları güncelle diyorsunuz ve olay bitiyor. Ben şahsen Gwei ücretini 3 dolardan fazla ödemem. Tabii paranız varsa 3 dolardan fazla da ödeyebilirsiniz. Tercih sizin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Baktınız mı değişmiş mi diye?IP numaramı kabul etmiyor artık ? Neden böyle oldu ?