Neler Yeni

Ethermine Ödeme Vermedi!

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzeltilme yapıldı geçmeyenler için 1 gün diyor ilk başta bende de 30gün filan diyordu. Yarına kadar beklemek lazım sonrasında çaresi bulunur.
Nasıl yani ? En geç bu gece alır mıyım ödememi ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Nasıl yani ? En geç bu gece alır mıyım ödememi ?

Anlık olarak bende gözüken süre bu şekildedir. Bende sabah kalktığımda baktım dediğiniz gibi bir sonraki ödeme 30 günlerde filandı sonradan düzeltme yapıldı ve bu şekilde gözüküyor ondan dolayı beklemek gerektiğini düşünüyorum yarına kadar yatmaz ise desteğe ulaşacağım bende zaten.

Ekler

• anlık.jpg
    anlık.jpg
    37.1 KB · Hit: 43

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlık olarak bende gözüken süre bu şekildedir. Bende sabah kalktığımda baktım dediğiniz gibi bir sonraki ödeme 30 günlerde filandı sonradan düzeltme yapıldı ve bu şekilde gözüküyor ondan dolayı beklemek gerektiğini düşünüyorum yarına kadar yatmaz ise desteğe ulaşacağım bende zaten.
Eyvallah dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1624876666903.png

hah olmuş

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Eyvallah dostum
Dün 2 gün diyordu çünkü hatta düşündüm dedim 28inde ödeme yapılacaksa neden 2 diyor filan belliydi böyle bir aksaklığın olacağı. Bu günde 1 gün diyor bakalım göreceğiz neler olacak hep beraber ona göre hamleler yapılır topyekûn olarak artık.

Eyvallah dostum

Alıntıyı görüntüle
hah olmuş
Yani demek istediğim bu bekleyip göreceğiz merak etmeyin şimdiye kadar hep ödeme veriyordu lakin bu politika uygulamasında aksaklık oldu amma velakin aktarılmayan kesime düzeltme yapıldı bir sonraki ödeme 1 gün diyerek inşallah sorunsuz şekilde temin edilir. iyi forumlar iyi kazançlar ;)

Top Bottom