Neler Yeni

Ethermine param içerde kaldı?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Çekme için IP adresi istiyor ama kazım yapan rig benim değil. Ulaşabileceğim bir yerde de değil. İçerde baya para var bunu nasıl hesabıma çekebilirim?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,270
İsim
Diyarhan
Senin olmayan rig den nasıl kazım yapıyorsun anlamadım?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Önceden Gas Price Limit & Threshold ayarlasaydınız ip adresi girmenize gerek kalmazdı ve otomatik olarak sınırı geçince eth cüzdanınıza geçerdi. İP adresi girmeden kesinlikle alamıyorsunuz eth'yi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Büyük ihtimalle arkadaş bir internet cafenin veya bir Otelin-okulun internetini kullanıp kazım yapmış. IP adresinide bulamıyor şimdi. Parayı çekemezsiniz öyle kalır 1-2 ay sonra havuz zaten kendisine alır ve sıfırlar.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden Gas Price Limit & Threshold ayarlasaydınız ip adresi girmenize gerek kalmazdı ve otomatik olarak sınırı geçince eth cüzdanınıza geçerdi. İP adresi girmeden kesinlikle alamıyorsunuz eth'yi.
Onu daha birkaç gün önce keşfettim. Keşke önceden görseydim görsem ayarlardım IP önceden elimde vardı.

Peki bu IP değişir mi? Değişmesi için ne yapmam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle arkadaş bir internet cafenin veya bir Otelin-okulun internetini kullanıp kazım yapmış. IP adresinide bulamıyor şimdi. Parayı çekemezsiniz öyle kalır 1-2 ay sonra havuz zaten kendisine alır ve sıfırlar.
Nasıl ya? Baya büyük para var içerde kurtarmam lazım onu. Öyle bir şey yapmadım ayrıca…

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Onu daha birkaç gün önce keşfettim. Keşke önceden görseydim görsem ayarlardım IP önceden elimde vardı.

Peki bu IP değişir mi? Değişmesi için ne yapmam gerek?
Değişir tabii ki. Ama anlatıp anlatmama arasında kararsızım. Kimin internetini kullandın bakim anlat :)

Güzel bir hikaye çıkar buradan kanımca.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişir tabii ki. Ama anlatıp anlatmama arasında kararsızım. Kimin internetini kullandın bakim anlat :)

Güzel bir hikaye çıkar buradan kanımca.
Rig’i değiştirdim. Orta düzey bir rig vardı onu sattım şuan öylesine tek kartla kazıyorum. İnternet aynı aslında ama bu Rigde başka bir IP yazıyor, benim salaklığım eski IP yi de not etmedim hep bakıp giriyordum öyle kaldım şimdi.

Çok anormal bir hikaye yok yani 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Site ethermine mı ? Ve cüzdan aynı cüzdan mı ? Yani ethermine girdiğinde mesela settings e gir. Notifications kısmındaki IP adresinin son hanesine bak.
Sonra google a "what is my ip" yaz birde ordakinin son hanesine bak aynı mı ?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Site ethermine mı ? Ve cüzdan aynı cüzdan mı ? Yani ethermine girdiğinde mesela settings e gir. Notifications kısmındaki IP adresinin son hanesine bak.
Sonra google a "what is my ip" yaz birde ordakinin son hanesine bak aynı mı ?
Aynı cüzdana kazmaya devam ettim önceki rigden biriken para da var bu tek kartın kazdığı para da var . IP nin son hanesi önceki riginki, son hane tanıdık geliyor ama şuan baktığımda bambaşka bir IP çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
o zaman değişmemiş normalde online Kazımı hangi kart hangi ip den yapıyorsa orda yazması lazım. Sizin durumda başka bir konu var anlatmadığınız. Geçmiş olsun şuan sistem hiçbir şekilde izin vermez. Güvenlik sebebiyle yapıyor bunu.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
o zaman değişmemiş normalde online Kazımı hangi kart hangi ip den yapıyorsa orda yazması lazım. Sizin durumda başka bir konu var anlatmadığınız. Geçmiş olsun şuan sistem hiçbir şekilde izin vermez. Güvenlik sebebiyle yapıyor bunu.
Sistemde donanım değişikliği yapmak IP değiştirir mi? Mesela 3 kart takılı bir sistemden 2 kartı söküp tek kartla devam etmek gibi?

Veya IP kafasına göre değişir mi? Ne zaman değişti onu da bilmiyorum çünkü, ayda bir çekiyorum parayı bu ay tam çekecekken bir baktım farklı IP yazıyor 😅

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
En yüksek hasrate i veren worker ın ip si güvenlik ip si olarak kullanılıyor. O yüzden maalesef çekemezsin threshold da 1 eth olarak mı ayarlı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom