Onu daha birkaç gün önce keşfettim. Keşke önceden görseydim görsem ayarlardım IP önceden elimde vardı.Önceden Gas Price Limit & Threshold ayarlasaydınız ip adresi girmenize gerek kalmazdı ve otomatik olarak sınırı geçince eth cüzdanınıza geçerdi. İP adresi girmeden kesinlikle alamıyorsunuz eth'yi.
Nasıl ya? Baya büyük para var içerde kurtarmam lazım onu. Öyle bir şey yapmadım ayrıca…Büyük ihtimalle arkadaş bir internet cafenin veya bir Otelin-okulun internetini kullanıp kazım yapmış. IP adresinide bulamıyor şimdi. Parayı çekemezsiniz öyle kalır 1-2 ay sonra havuz zaten kendisine alır ve sıfırlar.
Değişir tabii ki. Ama anlatıp anlatmama arasında kararsızım. Kimin internetini kullandın bakim anlatOnu daha birkaç gün önce keşfettim. Keşke önceden görseydim görsem ayarlardım IP önceden elimde vardı.
Peki bu IP değişir mi? Değişmesi için ne yapmam gerek?
Rig’i değiştirdim. Orta düzey bir rig vardı onu sattım şuan öylesine tek kartla kazıyorum. İnternet aynı aslında ama bu Rigde başka bir IP yazıyor, benim salaklığım eski IP yi de not etmedim hep bakıp giriyordum öyle kaldım şimdi.Değişir tabii ki. Ama anlatıp anlatmama arasında kararsızım. Kimin internetini kullandın bakim anlat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel bir hikaye çıkar buradan kanımca.
Aynı cüzdana kazmaya devam ettim önceki rigden biriken para da var bu tek kartın kazdığı para da var . IP nin son hanesi önceki riginki, son hane tanıdık geliyor ama şuan baktığımda bambaşka bir IP çıkıyor.Site ethermine mı ? Ve cüzdan aynı cüzdan mı ? Yani ethermine girdiğinde mesela settings e gir. Notifications kısmındaki IP adresinin son hanesine bak.
Sonra google a "what is my ip" yaz birde ordakinin son hanesine bak aynı mı ?
Sistemde donanım değişikliği yapmak IP değiştirir mi? Mesela 3 kart takılı bir sistemden 2 kartı söküp tek kartla devam etmek gibi?o zaman değişmemiş normalde online Kazımı hangi kart hangi ip den yapıyorsa orda yazması lazım. Sizin durumda başka bir konu var anlatmadığınız. Geçmiş olsun şuan sistem hiçbir şekilde izin vermez. Güvenlik sebebiyle yapıyor bunu.