Neler Yeni

ETHERNET GİRİŞLİ ROUTER ÖNERİSİ

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bütçe
1000
Arkadaşlar herkese merhaba;

Başlıkta belirttiğim üzere evimde bir üst kata alt kattaki modemden ethernet çektirip üst katta interneti dağıtmak istiyorum. Bunun için de bir Router ihtiyacım var. Bu Router ethernet girişli olduğu gibi birkaç adet ethernet çıkışına da sahip olmalı ki masaüstü sistemimi üst kata taşıdığımda ethernet bağlantısı yapabileyim. Özetle ben alt kattaki internetimi üst kata hem kablo hem de sinyal olarak hız kaybı yaşamadan dağıtmak istiyorum. Bütçeyi duruma göre 1500 TL'lere kadar çıkarabilirim.

Önerilere açığım. İyi forumlar.

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
hocam internetiniz fiber ise bunu
fiber değilse bunu

ben mirouter 4c kullanıyorum indirme hızında ciddi düşüş oluyor ama ping değeri az değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer klavyeye falan ihtiyacınız varsa temu'dan bir aula f75 bide yanına router alabilirsiniz

temu'dan router aldım mi router 4c gibi indirme hızında ciddi düşüşler var 4c'nin performansı daha iyi isterseniz akşam iş çıkışı size hız düşüşlerini speed test yapıp atabilirim

birde şöyle bir ekleme yapayım 4a'nın okuduğum kadarıyla uygulamadan ayarı falan yokmuş çok net bilmiyorum almadan önce kontrol sağlayın bence

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam internetiniz fiber ise bunu
fiber değilse bunu

ben mirouter 4c kullanıyorum indirme hızında ciddi düşüş oluyor ama ping değeri az değişiyor

eğer klavyeye falan ihtiyacınız varsa temu'dan bir aula f75 bide yanına router alabilirsiniz

temu'dan router aldım mi router 4c gibi indirme hızında ciddi düşüşler var 4c'nin performansı daha iyi isterseniz akşam iş çıkışı size hız düşüşlerini speed test yapıp atabilirim

birde şöyle bir ekleme yapayım 4a'nın okuduğum kadarıyla uygulamadan ayarı falan yokmuş çok net bilmiyorum almadan önce kontrol sağlayın bence
Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. İnternetim Superonline fiber. Klavye ihtiyacım yok ve kesinlikle hız düşüşü istemiyorum. Gerekirse bütçemi biraz daha artırabilirim bu konuda. Eğer varsa hız düşüşü yaşatmayacak sağlam bir model onu da atabilirsiniz. Bir de şu internetiniz fiber ise diyip attığını Router'da ben ethernet girişi göremedim hatam varsa affola.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun
Uzun bir süredir kullanıyorum. 3 yıl oldu yaklaşık. 30 metre ethernet kablonun ucuna bunu bağladım. Hem wifi hemde ethernet ile tekrar dağıtıyorum. Hızda ve pingte fark gözlemlemedim hiç.

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
1732000199912.png

olmaz olurmu var tabikide

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. İnternetim Superonline fiber. Klavye ihtiyacım yok ve kesinlikle hız düşüşü istemiyorum. Gerekirse bütçemi biraz daha artırabilirim bu konuda. Eğer varsa hız düşüşü yaşatmayacak sağlam bir model onu da atabilirsiniz. Bir de şu internetiniz fiber ise diyip attığını Router'da ben ethernet girişi göremedim hatam varsa affola.
biraz araştırayım öğleden sonra yollarım şuanda işte çalışıyorum düzgün bakamicam

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
Alıntıyı görüntüle
olmaz olurmu var tabikide

biraz araştırayım öğleden sonra yollarım şuanda işte çalışıyorum düzgün bakamicam
Tamam hocam size iyi çalışmalar dilerim müsait zamanınızda bekliyorum

Uzun bir süredir kullanıyorum. 3 yıl oldu yaklaşık. 30 metre ethernet kablonun ucuna bunu bağladım. Hem wifi hemde ethernet ile tekrar dağıtıyorum. Hızda ve pingte fark gözlemlemedim hiç.

Benim çekeceğim kablo 30 metreyi bile bulmayacak. Diğer arkadaş da aynı Router modelini atmış. Sanırım bununla devam edeceğim biraz daha araştırıp. Çok teşekkürler ilginiz için

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun
Tamam hocam size iyi çalışmalar dilerim müsait zamanınızda bekliyorum

Benim çekeceğim kablo 30 metreyi bile bulmayacak. Diğer arkadaş da aynı Router modelini atmış. Sanırım bununla devam edeceğim biraz daha araştırıp. Çok teşekkürler ilginiz için
Mobil uygulaması falanda var. Bilginiz olsun. Bir çok ayar mevcut uygulamada. 5GHz de destekliyor. Bence aradığın ürün bu dostum ✅

Herhangi bir sormak istediğin olursa dmden de yazabilirsin.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
Mobil uygulaması falanda var. Bilginiz olsun. Bir çok ayar mevcut uygulamada. 5GHz de destekliyor. Bence aradığın ürün bu dostum ✅

Herhangi bir sormak istediğin olursa dmden de yazabilirsin.
Evet mobil uygulamasından ayarlandığını biliyorum ama detayını tam bilmiyorum. Mobil uygulama konusunda bir problem yaşarsam yazayım hocam. Çok teşekkürler tekrardan

Wifi6 destekli, Mercusys MR80X
İlginiz için teşekkürler. Araştıracağım

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
hocam şuan bunlar gayet kaliteli güzel modemler işiniz görürler internette youtube'da inceleme videosunu çeken 1 kanalda var izleyip bakabilirsinz
Evet hocam şimdi özelliklerine bakıyordum da daha fazla internet hızı sağlama kapasitesine sahip ve duvardan sinyali daha güçlü geçirdiğini idda ediyor marka. İnceleme videosunu da izleyip buna yöneleceğim gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun
Evet mobil uygulamasından ayarlandığını biliyorum ama detayını tam bilmiyorum. Mobil uygulama konusunda bir problem yaşarsam yazayım hocam. Çok teşekkürler tekrardan

İlginiz için teşekkürler. Araştıracağım
tabii ki yazabilirsiniz hocam istediğiniz gibi.

Top Bottom