Yardım Ethernet Girişli Router Önerisi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
943
şimdi benim modemin baska odada o odaya geçme imkanım yok kaloda çekmek istemiyorum piyasada birsürü router var (wifi tekrarlayıcı) bu tekrarlayıcıların bir ethernet giriş portu bulunanlar var. böylelerinden bildiğiniz varsa önerirmisniz
(kablosuz olarak oyunlada ani ms ve bağlantı kopma sorunu yasadığım için böyle bi yönteme basvurdum ben yukarıda dediğim gibi routere kablolu bağlanırsam sorun düzelirmi?)

kardeşim bütçe ne ?
şimdi benim modemin baska odada o odaya geçme imkanım yok kaloda çekmek istemiyorum piyasada birsürü router var (wifi tekrarlayıcı) bu tekrarlayıcıların bir ethernet giriş portu bulunanlar var. böylelerinden bildiğiniz varsa önerirmisniz
(kablosuz olarak oyunlada ani ms ve bağlantı kopma sorunu yasadığım için böyle bi yönteme basvurdum ben yukarıda dediğim gibi routere kablolu bağlanırsam sorun düzelirmi?)

Ping sorunun var ise altyapın ile alakalı olabilir.
Kablosuz aktarımda ana cihazın verimli değil ise, iyi bir tekrarlayıcı da koysan bir şey ifade etmez.

Keenetic modellerini tavsiye ederim.

İyi bir wifi anteni alman daha mantıklı bu fiyatta. Ayrıca oyun oynuyorsan wifi tekrarlayıcı baştan önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet hızın 100 mbit mi?
evet nasıl bişe öneriyorsunuz bir ürün link atabilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,053
Üyeler
187,766
Son üye
mstfaa