100 mps altı olunca neden cate 5 daha mı iyi ileti mi ?Eğer 100mps üstüyse cat6 kesinlikle 100mps altıysa cat5 öneririm
Evet. Ama irenis gereksiz pahalı. Ugreen flat alabilirsin 15 metre
Sen düzenlemişsin linki. Şuan attığın linklerdeki kabloların ikiside aynı flat
Çünkü cat6 sadece 100mps üstü destekliyor100 mps altı olunca neden cate 5 daha mı iyi ileti mi ?
nasıl yani hocam? ben şu anda aile evindeyim ve 50 mbps bir internetim var, üniye geçtiğimde de maks 100 olacağını düşünüyorum bu durumda cat 5 mi daha mantıklı?Çünkü cat6 sadece 100mps üstü destekliyor
Alakası yok. Kaliteli bir Cat 6 kablo al fiber bağlatsan bile kullanırsın sorun olmaz. Markasına vs çok takılma. Güvenilir bir satıcıdan al yeter.Çünkü cat6 sadece 100mps üstü destekliyor
peki hocam yassılar ve bu attığınız düz kablolar arasında bir fark var mıdır hangisini tercih etmeliyim?Alakası yok. Kaliteli bir Cat 6 kablo al fiber bağlatsan bile kullanırsın sorun olmaz. Markasına vs çok takılma. Güvenilir bir satıcıdan al yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence yok. 3 yıldır 50 liraya aldığım 20m kabloyu kullanıyorum. Gigabit internet verebiliyor kendisiEthernet kablosuna bu kadar para vermeye gerek var mı? En ucuz kablolardan kullanıyorum, problem yok. Çoğu zaman kablosuz kullanıyorum hatta.
Yok istediğini alabilirsin. Yassı alırsan biraz daha dayanıksız olur ama muhtemelen dikkat et yani. Eğer halı ya da kapı altlarından geçireceksen yassı olan daha iyi olur ama duvar köşelerinden dolandıracaksan pek bir önemi yok.peki hocam yassılar ve bu attığınız düz kablolar arasında bir fark var mıdır hangisini tercih etmeliyim?