kapıların kenarındaki kısımlar çıkıyor ve aralarında kablo geçecek kadar pay oluyor. arada kapı varsa geçirmesi daha rahat olur + daha az yer kaplar.nasıl yani hocam konumuna ve kabloyu geçireceğin yere göre derken
Evet toplam 2 kapıdan geçicek link atabilir misiniz öneriniz varsakapıların kenarındaki kısımlar çıkıyor ve aralarında kablo geçecek kadar pay oluyor. arada kapı varsa geçirmesi daha rahat olur + daha az yer kaplar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
https://amzn.eu/d/0hd9iTup şöyle bir ürün buldum yorumlar iyi duruyor nasıldırkapıların kenarındaki kısımlar çıkıyor ve aralarında kablo geçecek kadar pay oluyor. arada kapı varsa geçirmesi daha rahat olur + daha az yer kaplar.
Alıntıyı görüntüle
Kendim CAT 6 Kullanıyorum. 100 MBPS olan internetimi aynen kullanabiliyorum. Sizede Cat 6 önerebilirim.Internetim 50-70 mbps destekliyor . Modem bana biraz uzak . Şuan da eve uzağım. Arkadaşıma ölçturdum 7 kulaç diyor. Kaç metre almalıyım. CAT kaç almalıyım. Direkt link de alabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum
Aynen öyle olsunda hemen kopsun dimi bravo öneriye bakkonumuna ve kabloyu geçireceğin yere gre değişir. şahsen ince yassı kablolardan almanı öneririm. cat 5-6 işini görür
Internetim 50-70 mbps destekliyor . Modem bana biraz uzak . Şuan da eve uzağım. Arkadaşıma ölçturdum 7 kulaç diyor. Kaç metre almalıyım. CAT kaç almalıyım. Direkt link de alabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum
Hocam kalın olursa da kapı koparmaz mı.Aynen öyle olsunda hemen kopsun dimi bravo öneriye bak
Ugreen Cat6 Ethernet Kablosu 25 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6 Ethernet Kablosu 25 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam attığım linke bakabilir misiniz nasıldır. Attığınız link biraz tuzlu geldiAynen öyle olsunda hemen kopsun dimi bravo öneriye bak
Ugreen Cat6 Ethernet Kablosu 25 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6 Ethernet Kablosu 25 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kapı altı boşluğun yok mu hiç? İlla süpürgelik içinden mi geçirmek zorundasın öyleyse incesi var ugreenin ondan alHocam kalın olursa da kapı koparmaz mı.
ugreen alabileceğin kaliteli bir marka kalitesizlerde ezilme sonrası kopma yaşaman mümkün ince olanların olayıda köşeden süpürgelikten geçirmen zatenMarka fark ediyor mu ? 50mbps olduğu için soruyorum