Neler Yeni

ETHERNET KABLOSU TAVSİYE

razee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Efe Souksu
Herkese iyi forumlar, geçen günlerde haylaz kardeşim ethernet kablomu(Cat5) kopardı. 9 aydır kullanıyordum ve halının altına koymama rağmen iyi dayandı. Bu sefer kaliteli bir ethernet kablosu alacağım. İnternetim çok iyi değil 11 download 5 upload gibi bir şey olması lazım, Cat 5 yeter diye düşünüyorum. Kaliteli ve uzun gidecek Cat 5 veya başka bir öneriniz varsa bekliyorum...

Rookie Forumer

80+ Bronze
Herkese iyi forumlar, geçen günlerde haylaz kardeşim ethernet kablomu(Cat5) kopardı. 9 aydır kullanıyordum ve halının altına koymama rağmen iyi dayandı. Bu sefer kaliteli bir ethernet kablosu alacağım. İnternetim çok iyi değil 11 download 5 upload gibi bir şey olması lazım, Cat 5 yeter diye düşünüyorum. Kaliteli ve uzun gidecek Cat 5 veya başka bir öneriniz varsa bekliyorum...
Fiyat ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
70 TL gözden çıkarabiliyorum şu anlık...
rastgele bir cat6 al. elimde ugreen ve inca var hız veya kalite farkları yok ucuz olanı al gitsin kalite farkı yüksek hızlarda belli olur

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
Dark marka alabilirsin teknoboyotikde videosu ve satışı var

razee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Efe Souksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rastgele bir cat6 al. elimde ugreen ve inca var hız veya kalite farkları yok ucuz olanı al gitsin kalite farkı yüksek hızlarda belli olur

20-25 metre
Mesaj otomatik birleştirildi:

rastgele bir cat6 al. elimde ugreen ve inca var hız veya kalite farkları yok ucuz olanı al gitsin kalite farkı yüksek hızlarda belli o

Benim irtenete Cat 5 bile fazla yeter diye biliyorum ama kalite açısından diyorsan olabilir.

Rookie Forumer

80+ Bronze

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
20-25 metre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim irtenete Cat 5 bile fazla yeter diye biliyorum ama kalite açısından diyorsan olabilir.
dış kalitede 10 liralık kabloyla 300 liralık kablo arasında fark yok içinde kullanılan bakırlarla alakalı çok yüksek hızlara çıkılmadıkça hangisini aldığın önemli değil cat6 öneririm bu arada

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,065
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram