bazı ankart modeline göre degişir bir kaç update çektigi zaman otomatik düzeliyor kankam telefon internetine usb ile bagla windows update çek düzelcekEtherneti modeme ve kasaya taktim ama internet gelmiyor neden olabilir
Ağ ayarlarına gir kablolu bağlantı ağına sağ tık yap ayarlar seçeneğini seç orda ıpv4'e gir ve otomatik diye bir yuvarlak olucak onu işaretle. Aynısını aşağısında dns içinde otomatik yap sonra dene
onla alakası yok update ile alakası yok zaten yapsa bille ip adreslerini bilmesi lazım windows kabul etmez adam bilmiyorum diyor update çeksin düzelirAğ ayarlarına gir kablolu bağlantı ağına sağ tık yap ayarlar seçeneğini seç orda ıpv4'e gir ve otomatik diye bir yuvarlak olucak onu işaretle. Aynısını aşağısında dns içinde otomatik yap sonra dene
Usb var ama çalışmıyor ondada ayni internet yok işareti veriyorbazı ankart modeline göre degişir bir kaç update çektigi zaman otomatik düzeliyor kankam telefon internetine usb ile bagla windows update çek düzelcek
Mesaj otomatik birleştirildi:
onla alakası yok update ile alakası yok zaten yapsa bille ip adreslerini bilmesi lazım windows kabul etmez adam bilmiyorum diyor update çeksin düzelir
ethernet kablosunu çıkarıp taktın dimi usb yiUsb var ama çalışmıyor ondada ayni internet yok işareti veriyor
benim dedigim şekildeNasil guncellicem
wifi dungle takınca normalde gelmesi lazım sorun gider diyip deneUsb calismiyo gene ayni int yok diyo