Neler Yeni

Yardım Ethernetim çalışmıyor, hatta görmüyor bile. Yardım lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Dağ
İlk kez intel işlemci kullanmıyorum, normalde intel driverları olurdu. Şimdi hatalı da olsa ethernet için gerekli driver adını bilmiyorum. Bu arkadaş bi isim görüp onu güncelliyor. Ben bir isim göremiyorum direkt yok.

MSI sitesinde anakartımı aratıp lan drivers kısmından etherneti seçtiğimde zaten realtek ile aynı uygulamayı yüklüyor. Her ikisini de denediğimde deep sleep hatası alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağ bağdaştırıcısının eneji tasarrufu modunu göremedim. Ama tek tek baktığımda hiçbir şey güç tasarrufu modunda değil.
Aygıt Yöneticisi'nde ağ kartınızı sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
Güç Yönetimi sekmesine gidin ve "Bu cihazın bilgisayarın enerji tasarrufu sağlamak için kapatılmasına izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın.

Bunu Denermisin. PC Yeniden Başlat yaparsan daha sağlıklı olur.

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Alameşe
Aygıt Yöneticisi'nde ağ kartınızı sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
Güç Yönetimi sekmesine gidin ve "Bu cihazın bilgisayarın enerji tasarrufu sağlamak için kapatılmasına izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın.

Bunu Denermisin. PC Yeniden Başlat yaparsan daha sağlıklı olur.
Anladım demek istediğinizi. Denedim şimdi ama şöyle bir sorun var. Ethernet sürücüsü yüklemem lazım ve bu hatayı ethernet sürücüsü yüklerken alıyorum. Ama şu an ağ bağdaştırıcılarında gözüken bir ethernet sürücüm olmadığından güç tasarrufunu kapatamıyorum.
Bahsettiğiniz kısmı WIFI sürücüsünden kapatıp denediğimde ise aynı hatayı alıyorum. Yükleyemiyorum yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar sizi de yordum kusura bakmayın.
BIOS "onboard lan" seçeneği default'ta kapalı olarak geldiğinden bağlanamıyormuşum. BIOS'u sıfırlamak falan da o yüzden çözmemiş problemi. Şu an sorun yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,878
Üyeler
170,635
Son üye
durmusguven2
Top Bottom