Etherumunda çok ciddi düşüş başladı

ismail uyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Arakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için

Arakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için
eteryum 500 dolar
gelecekten geliyorum

Bir anda 2x yapmasın o.O2

ETH 2.0 a kadar biraz düşüş ve o güncelleme geldiği sürede çok düşüş sonra diğer coinlere yönelme olabilirteliğinden de sonra biraz yükseliş bekliyorum ama artık eskisi gibi çok aşırı pahalı olmaz artık GPUlar [YTD]

Arkada binance açık izliyorum artık.

Normalde sürekli farklı altcoinler alırdım ETH ile aram yoktu YTD ben aldıktan sonra düşmeye başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,772
Üyeler
186,107
Son üye
elementt
Geri