Ben de aynı durumdayım 3 aydır kazım yapıyorum hiç çekmedim daha. Toplu biriksin derken toplu zarardayım. Yükselse de zararımı alıp kaçsam.40 gündür kazım yapıyorum param hala 34 dolada. Maşallah ethereum 1700 dolara düştü. ilk ödememi aldığımda eth 3800 dolardı. Şimdi kazdığım miktarı o zaman kazmış olsaydım 900 TL alacaktım. Neyse hayırlısı
Yatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.@hakan32 senin her dediğin tutuyor yorumunu alalım.
Seneye kurban bayramında düşsünde yeter bana.Yatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.
Temmuz sonu sistem almayı düşünüyorum hocam o zaman fiyatlar şuana göre ne kadar düşer acaba çoğu kişi sizin yazdıklarınız çıkıyor diyor.Yorumunuz benim içim çok önemli teşekkürler.Yatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.
Hadi inşallah şu piyasa düzelsin yaArakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için
ağustos sonunda alırsan akakçede şuan gördüğün bütün fiyatlarda %10-15 civarında düşüş bekliyorum Ekran kartlarında. Ancak şöylede bir durum var Diğer bütün PC parçalarındada aynı oranda yükseliş olabilir. Çip krizinden mütevellit.Temmuz sonu sistem almayı düşünüyorum hocam o zaman fiyatlar şuana göre ne kadar düşer acaba çoğu kişi sizin yazdıklarınız çıkıyor diyor.Yorumunuz benim içim çok önemli teşekkürler.