Neler Yeni

Etherumunda çok ciddi düşüş başladı

ahenk'

80+ Silver
40 gündür kazım yapıyorum param hala 34 dolada. Maşallah ethereum 1700 dolara düştü. ilk ödememi aldığımda eth 3800 dolardı. Şimdi kazdığım miktarı o zaman kazmış olsaydım 900 tl alacaktım. Neyse hayırlısı

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
40 gündür kazım yapıyorum param hala 34 dolada. Maşallah ethereum 1700 dolara düştü. ilk ödememi aldığımda eth 3800 dolardı. Şimdi kazdığım miktarı o zaman kazmış olsaydım 900 TL alacaktım. Neyse hayırlısı
Ben de aynı durumdayım 3 aydır kazım yapıyorum hiç çekmedim daha. Toplu biriksin derken toplu zarardayım. Yükselse de zararımı alıp kaçsam.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
@hakan32 senin her dediğin tutuyor yorumunu alalım.

ReDanger

80+ Bronze
Şu konulardan 505505999 tane var ama gördüğümde mutlu oluyorum;)

Hsynay

80+
Keşke geçen sene sinerji bilgisayarda sıfır kutulu msı rx5500xt 8gb alsaydım 2400 TL diye pahalı demiş almamıştım:(

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Hakanbey
@hakan32 senin her dediğin tutuyor yorumunu alalım.
Yatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Beter olsun eth

ReDanger

80+ Bronze
Yatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.
Seneye kurban bayramında düşsünde yeter bana.
( düşermi?)

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Temmuz sonu sistem almayı düşünüyorum hocam o zaman fiyatlar şuana göre ne kadar düşer acaba çoğu kişi sizin yazdıklarınız çıkıyor diyor.Yorumunuz benim içim çok önemli teşekkürler.☺️

Thecihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Şen
Arakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için
Hadi inşallah şu piyasa düzelsin ya

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Hakanbey
Temmuz sonu sistem almayı düşünüyorum hocam o zaman fiyatlar şuana göre ne kadar düşer acaba çoğu kişi sizin yazdıklarınız çıkıyor diyor.Yorumunuz benim içim çok önemli teşekkürler.☺️
ağustos sonunda alırsan akakçede şuan gördüğün bütün fiyatlarda %10-15 civarında düşüş bekliyorum Ekran kartlarında. Ancak şöylede bir durum var Diğer bütün PC parçalarındada aynı oranda yükseliş olabilir. Çip krizinden mütevellit.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben etherumdan gerçekten ümitliyim. Paramı saklama aracı olarak altından sonra onu kullanacağım. YTD.

Top Bottom