MehmetV2
80+ Silver
Dahası
fiyatların düşüşü için kaça inmesi lazım ve hangi sisteden bakılıyor ?
fiyatların düşüşü için kaça inmesi lazım ve hangi sisteden bakılıyor ?
uzun vade girdiysen çıkma kısa vadese çık bence
?uzun vade girdiysen çıkma kısa vadese çık bence
Kesinlikle katılıyorum. Her ne kadar dominans düşük olsa bile BTC etkisini yapıyor. Piyasanın gerçekten çakılmamasının tek nedeni dominansın düşük olması. Dominans 70-80'lerde olsa emin olun altcoinlerde 1 cent para kalmazdı.Düşüşler BTC Kaynaklı , yani çok sevinmeyin derim.
Hocam zaten ben asla Türkiye'den kart almam Amazon Japonya veya başka ülkelerden alacağımKesinlikle katılıyorum. Her ne kadar dominans düşük olsa bile BTC etkisini yapıyor. Piyasanın gerçekten çakılmamasının tek nedeni dominansın düşük olması. Dominans 70-80'lerde olsa emin olun altcoinlerde 1 cent para kalmazdı.
Israrla söylüyorum fakat ekran kartı fiyatlarını tamemen Bitcoin ve Ethereum'a bağlamayın. Türkiye'ye büyük miktarda ekran kartı yollamıyor üretici markalar. Farkettiyseniz hep distribütörler var. Hiç asus , msi veya gigabyte gibi bir siteden aldınız mı Türkiye'de ?
Distribütörlerden geçtiği için kartlar , satıcılar istediği fiyattan satışı koyuyor. Nvidia sitesinde 13,500 ₺ yazan 3080 Ti' ı 22,000 ₺'den aşağıda bulamıyorsunuz. Çünkü fiyatı distribütörler belirliyor. Üretici firmalar satmıyor !!!
Biz ekran kartının normalde bu kadar para etmemesi gerektiğini biliyoruz ve forumda o yüzden bu sistem F/P değil gibi tartışmalar yapıyoruz. Fakat zengin olup fiyatını çok umursamayan bir kesim de olduğu için 22,000 ₺'den kartları alan oluyor. Distribütör de "Kardeşim biz satıyoruz, sen almazsan başkası alır" kafasında olduğu için uygun fiyata stok bulamıyorsunuz.
Keşke ülkemizde newegg tarzı çekiliş ile veya belli günlerde GERÇEK İNDİRİM'li şekilde ekran kartı alabilsek.
Keşke Msi, Asus, Gigabyte vs. gibi firmalar kendi siteleri üzerinden gerçek fiyatına satışa sunsa da en azından oradan stok kovalayabilsek.
Ama durum bu şekilde arkadaşlar, ETH, BTC düşebilir. Fakat distribütörler 2X kâr payı koyduğu sürece ekran kartları asıl fiyatlarına inemeyecek.
Ben geçtiğimiz aralık ayında newegg'de 5800₺'ye RTX 3080 arıyordum. Aynı kart Türkiye'de 9000 ₺'den aşağıya bulunmuyordu. Yani ETH patlamamışken bile 2X'e yakın fiyat farkı vardı.
Knk 1000dolar assagisi inerse mining biter kart fiyatları düzelir knk 1EtH kaç dolar yaz çıkıyor zatenfiyatların düşüşü için kaça inmesi lazım ve hangi sisteden bakılıyor ?
OHHHHHHHHHHHHHHH misssssssKnk 1000dolar assagisi inerse mining biter kart fiyatları düzelir knk 1EtH kaç dolar yaz çıkıyor zaten
Hocam ETH dışında kazabileceğim ne var?Yatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.
İnşallah düştükçe düşer de yere batar amin.Arakadaslar anlık 1eth 1780dolar bu düşüş dahada olacak gibi 1000dolar assagisina inme olasılığı nedir piyasa yavaş yavaş düzelmeye de başladı aşılar nerdeyse ülkede 45 milyonu geçti hani bu şimdi çip krizi falanda diyorlar ya şimdi işçilik te artıcak aşilardan dolayı sizce piyasa ne olacak 2022 için
eninde sonunda bitecek siz de sürüneceksiniz göreceğiz nereye kadar gidecekGünlük gelen ETH miktarıda bir o kadar arttı. Ağlamaya devam edin ETH 2.0 da Ocak 2020 ye ertelendi Vitalik tarafından.
REİS merak ettim nasıl bu kadar düzgün tahmin yapıyorsun 4.5klık 3060lar dışındaYatırım tavsiyesi değildir. ETH Yakında 2.0 Güncellemesi ile kazımı bitecek ve Elinizdeki mevcut ETH ile dünyada bir ilk olan Kendi birimleriniz ile Yeni bir kazım mantığı ile Kazım yapılabilecek bu noktada mevcut Ringçiler ellerinde ETH yi satmak yerine tutarak daha fazla ETH elde etme imkanı doğacağı için ETH nin çok ciddi yükselmesi planlanıyor Şuanda Temmuz 21 e kadar düşüş yaşanacak ağustos ve eylül aylarında 2x-3x oranlarında yükseliş bekleniyor. 1 YIL içinde 15-20kat artış hesapları yapılıyor. Ekran kartı tarafında zaten Ağustos ayı itibariyle 2.el olarak Bütün madenciler ellerindeki kartları piyasaya sürmüş olacaklar bu sebeple 2.elde Yoğunluk yaşanacak. Fiyatlarında eski seviyelere gelmesi pek mümkün gözükmesede yarı yarıya ucuzlayacağını düşünüyorum. İyi günler iyi haftasonları.
şuan ETH dan daha çok kazandıran coin var zaten. ETH kazmamızın sebebi ayrı. 10x yapma ihtimalini göz ardı etmemek için.eninde sonunda bitecek siz de sürüneceksiniz göreceğiz nereye kadar gidecek