Neler Yeni

Yardım Etiketli Gtx 1060 bakıma gerek var mı sizce?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
Dostlar Msi gaming x Gtx 1060 3gb aldım içi açılmamış tertemiz kart bakım yapmam lazım ztn de kıyamıyorum etiketi açmaya :D
hotspot 16 dk test sonucu maks 80 chip ısısı 72 e çıkıyor maks ama macun eski sonuçta bir kısmı donmuş bir kısmında yumuşaksa zarar verir diye korkmadım değil
Edit: GTX 1060 3 GİGOBOYT OLONORMO DOHO İYİ KORT OLSOYDUN DİYENLER YAZMASIN
Ekleme : kartın fanları sanki biraz hızlı dönüyor sesli çünkü

Son düzenleme:

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Umut
Dostlar Msi gaming x Gtx 1060 3gb aldım içi açılmamış tertemiz kart bakım yapmam lazım ztn de kıyamıyorum etiketi açmaya :D
hotspot 16 dk test sonucu maks 80 chip ısısı 72 e çıkıyor maks ama macun eski sonuçta bir kısmı donmuş bir kısmında yumuşaksa zarar verir diye korkmadım değil
Normal o kart için değerler oynamana gerek yok

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal o kart için değerler oynamana gerek yok
macunun kurumuş olma ihtimali yüksek acaba zarar verir mi diye düşündüm de fanlar hızlı dönüyor çünkü soğutmak için normalde o kadar sesli soğutmaması lazım

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
3gb neden aldınız hocam keşke 6 gb olan versiyonu alsayıdnız artık 3gb mı kaldı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
3gb neden aldınız hocam keşke 6 gb olan versiyonu alsayıdnız artık 3gb mı kaldı
kardeşime aldım 1600 tl verdim çokta bir önemi yok aslına bakarsan uğraşmak istemedim 2 tane akrt iade etmek zorunda kaldım 500 tl komisyonu çöpe attım resmen o yüzden birde kardeşim sadece valorant gta v falan oynuyor benle bazen forest giriyor o yüzden çok dert değil aslında

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
kardeşime aldım 1600 tl verdim çokta bir önemi yok aslına bakarsan uğraşmak istemedim 2 tane akrt iade etmek zorunda kaldım 500 tl komisyonu çöpe attım resmen o yüzden birde kardeşim sadece valorant gta v falan oynuyor benle bazen forest giriyor o yüzden çok dert değil aslında
olsun yinede ömrünün çoğunu doldurmuştur o kartlar çok fazla elden ele geçebiliyor kardeşine daha iyi bir yatırım yapılabilirdi yakınlarında 2060 fln bulabilirdiniz en azindan bi tık ilerisi için olurdu hayırlı olsun .

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
İzopropil alkol ve selülozik tiner harici bir şey sürmeyeceksen nazik davranacaksan sökerken vs mantıklı hocam. Çok pimpirikliyim diyorsan yün ürün giymeyip eline eldiven takıp girişirsin. Girişmeden önce gene pimpiriklik yaparsan eldiven takmadan önce elini duvara vs sürt öyle eldiven giy yavaş yavaş söküm videosu vardır zaten internette izleyerek yap.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
olsun yinede ömrünün çoğunu doldurmuştur o kartlar çok fazla elden ele geçebiliyor kardeşine daha iyi bir yatırım yapılabilirdi yakınlarında 2060 fln bulabilirdiniz en azindan bi tık ilerisi için olurdu hayırlı olsun .
yok ilk sahibinden aldım kartı abiden kardeşe kalan kart gerekte yok o karta para vermeye adam valorant oynuyor diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzopropil alkol ve selülozik tiner harici bir şey sürmeyeceksen nazik davranacaksan sökerken vs mantıklı hocam. Çok pimpirikliyim diyorsan yün ürün giymeyip eline eldiven takıp girişirsin. Girişmeden önce gene pimpiriklik yaparsan eldiven takmadan önce elini duvara vs sürt öyle eldiven giy yavaş yavaş söküm videosu vardır zaten internette izleyerek yap.
sökmekte sorun yok yıllardır söküyorum ztn bakım yapıyorum cihazlarıma etiketi üstünde sökmeye kıyamadım o yüzden :D

gitsin kendisini alsın o kadarını da 17 yaşına gelmiş sistemini dizmişim ztn yükseltirse kendisi yükseltir soruma cevap vermiyorsun şuan o yüzden meşgul etmeye de gerek yok 1 hafta önce alınmış kart olmuş bitmiş ben bakım hakkında soruyom alınır mı alınmaz mı diye konu açmadım

gitsin kendisini alsın o kadarını da 17 yaşına gelmiş sistemini dizmişim ztn yükseltirse kendisi yükseltir soruma cevap vermiyorsun şuan o yüzden meşgul etmeye de gerek yok 1 hafta önce alınmış kart olmuş bitmiş ben bakım hakkında soruyom alınır mı alınmaz mı diye konu açmadım

@Bünyamina @Yvşlagaçtanealıyon @Mehmet Yılmaz

dh003

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
HAKKI ORHAN
Sökmeden önce 2 dakika furmak yap macunlar gevşesin padler gevşesin

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Eren
değerler gayet normal gerek yok gibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
yok ilk sahibinden aldım kartı abiden kardeşe kalan kart gerekte yok o karta para vermeye adam valorant oynuyor diyorum

sökmekte sorun yok yıllardır söküyorum ztn bakım yapıyorum cihazlarıma etiketi üstünde sökmeye kıyamadım o yüzden :D

@Bünyamina @Yvşlagaçtanealıyon @Mehmet Yılmaz
Gerek yok diye yorumladım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan

Ekler

• IMG_1941.jpeg
    IMG_1941.jpeg
    1.7 MB · Hit: 17

Bünyamina

80+ Platinum
Edit: GTX 1060 3 GİGOBOYT OLONORMO DOHO İYİ KORT OLSOYDUN DİYENLER YAZMASIN
Ekleme : kartın fanları sanki biraz hızlı dönüyor sesli çünkü
Kıymama olayı için 2-3 yıl için tamam derimde bu kart için öyle bir şeyi kafana takma güzelce temizle yenile.
2 yıllık 3080ti daha bir kaç gün önce içini açıp temizledik. 73-74 dereceyi gören kart 66 yı sadece anlık gördü. 64-65 derece civarında çalışıyor artık. MX-6 kullandık. Bak ne güzel oldu. Sen yenilesen temizlesen düşün neler olacağını. :D

Son düzenleme:
Top Bottom