Sorun yok lazımsa burdayım.Sağolasın kral. Gerek yok ya. Zaten önümüzde bildiğim kadarıyla yaz indirimleri var. En kötü yaz indirimlerinden kaparız![]()
Mağazaya tıkla, yukarda labaratuvar katagoriler vs. yazar. Orda puan dükkanı var ona tıkla.He bir de bir şey soracağım Steam'le çok içli dışlı değilim aldıktan sonra steam puan diye bir şey verdi ona nereden bakabilirim?
Çok sağolun hocam.Sorun yok lazımsa burdayım.
Teşekkürler buldum 164 puan varmış bir işe yaramaz herhalde.Mağazaya tıkla, yukarda labaratuvar katagoriler vs. yazar. Orda puan dükkanı var ona tıkla.
Aynen klavye mouse dan Ikiside iyi sonuçta ama direksiyon tadı ayrı oluyor beGamepadle de iyi sarıyor. İlla direksiyona gerek yok bence.
Şimdilik yaramaz, 5200 var :dTeşekkürler buldum 164 puan varmış bir işe yaramaz herhalde.
Ulan şuan seninle 2 farklı konuda sohbet ediyoruz yetişemiyorum artık forumu kapatcam gidecem haa.Çok sağolun hocam.
MaşallahŞimdilik yaramaz, 5200 var :d
Maşallah![]()
İndirimde uyguna geliyor çoğu. Evet alırsınız. DLC dediğiniz daha fazla harita demek. Oynadıkca ve paranız oldukça yeni haritalar alırsınız.Benimde Steam'de bir miktar para vardı, almayı düşünebilirim fakat DLC ler olmadan tadı çıkacak bir oyun mu almalı mıyım bilemedim 270 TL ye kadar DLCleri mevcutmuş...