Neler Yeni

ETS 2 Calais'te FPS düşmesi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
Ayarlarım:
Ekran görüntüsü 2024-04-22 202543.png

Ekran görüntüsü 2024-04-22 202639.png

APU sistemle oynuyorum. Truckers MP'de calais dışı yerlerde 30-50 FPS artası seyrediyor, sıkıntım yok. Calais'te 90-160 arası oyuncu yakınımda olunca 12 FPS'den yukarısını göremiyorum. Ayarları düşüremem, unlost FPS ayarı gibi çamur grafikle haz vermiyor. Anladığım kadarıyla herkeste FPS düşüyor calaiste. Bunu yükseltmenin yolu var mı? 30 FPS fix olsa bile yeter calais için. Öneriniz nedir? (Not: Oyun ayarlarından kodlama, Config ayarı vs yok mu FPS yükseltecek?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ahmed
Truckersmp ayarlarından görüş mesafesini düşürebilirsiniz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ayarlarım:Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

APU sistemle oynuyorum. Truckers MP'de calais dışı yerlerde 30-50 FPS artası seyrediyor, sıkıntım yok. Calais'te 90-160 arası oyuncu yakınımda olunca 12 FPS'den yukarısını göremiyorum. Ayarları düşüremem, unlost FPS ayarı gibi çamur grafikle haz vermiyor. Anladığım kadarıyla herkeste FPS düşüyor calaiste. Bunu yükseltmenin yolu var mı? 30 FPS fix olsa bile yeter calais için. Öneriniz nedir? (Not: Oyun ayarlarından kodlama, Config ayarı vs yok mu FPS yükseltecek?)
Genel olarak pcn iyi değilse çözüm bulamazsın ek olarak pc iyi olsa bile benzer fps değerlerini alıyorsan denendi onaylandı.
Çünkü Çok çok fazla kişi sebebiyle çözümüde yok 5 10 fps arttırmak için 2. kameraya geçerek fps biraz daha arttırabilirsin.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam maalesef multiplayer tarafı optimizasyon konusunda berbat yani her bir oyuncu arttığında fps düşüyor oynanmaz hale geliyorsa kalabalık yerlerden kaçınmaya çalış veya oraya girince disconnect at yola çıkınca tekrar bağlan gibi ben 3070le 15fpsye düştüğümü biliyorum calaiste olayın gpuyla falan çok alakası yok. Optimizasyonla alakalı baktığın yönde ne kadar fazla kişi varsa fps o kadar düşüyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
hocam maalesef multiplayer tarafı optimizasyon konusunda berbat yani her bir oyuncu arttığında fps düşüyor oynanmaz hale geliyorsa kalabalık yerlerden kaçınmaya çalış veya oraya girince disconnect at yola çıkınca tekrar bağlan gibi ben 3070le 15fpsye düştüğümü biliyorum calaiste olayın gpuyla falan çok alakası yok. Optimizasyonla alakalı baktığın yönde ne kadar fazla kişi varsa fps o kadar düşüyor.
1050 vardı 3070ti geçtim 15fps hala :D
İşlemci i3 7100den i5 13400f
Gpu ram cpu diyenlerin hepsi bilmediğinden diyor optimizasyondan başka bir şey değil

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eray Altınordu
Oyunun orijinal online modu olmadığı için optimizasyonu berbat 5700x 6700xt sistemle o kalabalıkta ben de 20fps civarı alıyorum yapacak bir şey yok

Top Bottom