ETS 2 En İyi Tırı Önerisi

OUTRA

80+
Reaksiyon skoru
197
Arkadaşlar öncelikle oyundaki en iyi tırı merak ediyorum. Yol tutuşu, frenlemesi, hızı vs upgradelerle en iyi olabilecek tırı almak istiyorum. Hangi tırı almam gerek? Diğer bir sorum ise 13 levelim ama parada sıkıntı yok 400k falan kastım nerdeyse, levelime göre alabileceğim en iyi tır hangisi onu da söyleyebilir misiniz?

Arkadaşlar öncelikle oyundaki en iyi tırı merak ediyorum. Yol tutuşu, frenlemesi, hızı vs upgradelerle en iyi olabilecek tırı almak istiyorum. Hangi tırı almam gerek? Diğer bir sorum ise 13 levelim ama parada sıkıntı yok 400k falan kastım nerdeyse, levelime göre alabileceğim en iyi tır hangisi onu da söyleyebilir misiniz?
Volvo 720'idi sanırım yükseltmeyle 750 oluyor.
Bu arada 5 DK da para ve level hilesi yapabiliyorsunuz bansız.

Iveco ve mercedes

mercedes sciana veya volvo en yüksek beygir gücü o araçlarda var ayrıca para kasmanıza gerek yok steam atolyesinden unlimited xp yazarsanız paranız direk 300 milyon filan oluyor

Scania - Volvo

Volvonun 750 beygirlik tırı sen farketmeden bi bakmışsın 150ye dayanmış ibre :d ama o hızlarda bi virajda direkt nanaysın

Volvo FH16 750 modeli en iyisidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,963
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri