Şu an piyasada bulabileceğin en F/P gamepad F310. Ben kullanıyorum, memnunum. Ama kablosuz istiyorsan da F710 var.direksiyon setleri çok pahalı onun yerine gamepad almak istiyorum önerileriniz nelerdir
yazarsan sevinirimŞu an piyasada bulabileceğin en F/P gamepad F310. Ben kullanıyorum, memnunum. Ama kablosuz istiyorsan da F710 var.
Ben ETS 2'de direksiyonu mouse yaptım ayarlardan, gazı sol tık freni de sağ tık yaptım. Böylece mouse döndürdüğümde direksiyon dönüyor, butonlarla da gaz ve freni kontrol edebiliyorum. Gamepad ile de denedim ama pek keyif vermedi bana. Mouse ile daha çok keyif aldım.
İstersen oyun içi kontrol ayarlarımı söylerim.
İç mekan kameraları W A S D E Q tuşlarıyla ayarladım, kendine göre yerleştirirsin. Direksiyon ve gaz-freni dediğim gibi yaptım. Sinyalleri mouse'un yandaki tuşlarına atadım. Motor açıp kapamayı da orta tuş yaptım. El freni boşluk tuşu olarak ayarlı. Diğer ayarlar aynı. Oyundaki direksiyon hassasiyetini düşükte tutmanı (yaklaşık %15'lerde gibi) ve mouse sensivity'ni de düşürmeni tavsiye ederim, daha rahat kontrol sağlarsın.yazarsan sevinirim
Gamepadla daha iyiEts gamepad değil de mouse+klavye ile daha iyi oluyor. Mouse direksiyon, diğer sinyal,silecek,kamera kısayollları falanda klavyeden güzel oluyor
bende gamepad var ama bence klavye mouse daha zevkli direksiyonu falan ayarlamak çok daha iyi mouse ileGamepadla daha iyi