Ets 2 multiplayer oynayacak varmi

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Ets 2 mp girecek varmi arkadaşlar bende yeni başladım 2 saat oynayinca mp aciliyormus

Ets 2 mp girecek varmi arkadaşlar bende yeni başladım 2 saat oynayinca mp aciliyormus
2 saat oynayınca truckers.mp girebilirsiniz ama asla tavsiye etmem direk perma yiyebilirsin oyunda daha deneyimli değilsin herşeyi bilmiyorsun ban yeme riskin hata yapma ihtimalin yüksek kısaca sana tavsiyem bi 10 20 saate tamamla single da
herşeyini bi öğren ayarlarını yap sonrasında tmp ye girmeye başlarsın.

2 saat oynayınca truckers.mp girebilirsiniz ama asla tavsiye etmem direk perma yiyebilirsin oyunda daha deneyimli değilsin herşeyi bilmiyorsun ban yeme riskin hata yapma ihtimalin yüksek kısaca sana tavsiyem bi 10 20 saate tamamla single da
herşeyini bi öğren ayarlarını yap sonrasında tmp ye girmeye başlarsın.
Tamam o zaman hocam

1 2 gün sonra belki oynayabilirim ama oyunu az çok bilip az çok akıcı sürüyorsanız oynayalım. Yoksa ikimiz için de çekilmez olabiliyor.

1 2 gün sonra belki oynayabilirim ama oyunu az çok bilip az çok akıcı sürüyorsanız oynayalım. Yoksa ikimiz için de çekilmez olabiliyor.
İyİ sürüyorum sadece tuslari kavramam gerekiyordu oda oynadim bugün baya kavradim hepsini sanada uyarsa gireriz 1-2 gün sonra

Nasılsın oynucaz hocam ben truckersmp indircem önce

Olmuyor kodda çalışmadı video eski diyemi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,520
Üyeler
187,694
Son üye
recep433