2 saat oynayınca truckers.mp girebilirsiniz ama asla tavsiye etmem direk perma yiyebilirsin oyunda daha deneyimli değilsin herşeyi bilmiyorsun ban yeme riskin hata yapma ihtimalin yüksek kısaca sana tavsiyem bi 10 20 saate tamamla single daEts 2 mp girecek varmi arkadaşlar bende yeni başladım 2 saat oynayinca mp aciliyormus
Tamam o zaman hocam2 saat oynayınca truckers.mp girebilirsiniz ama asla tavsiye etmem direk perma yiyebilirsin oyunda daha deneyimli değilsin herşeyi bilmiyorsun ban yeme riskin hata yapma ihtimalin yüksek kısaca sana tavsiyem bi 10 20 saate tamamla single da
herşeyini bi öğren ayarlarını yap sonrasında tmp ye girmeye başlarsın.
1 2 gün sonra belki oynayabilirim ama oyunu az çok bilip az çok akıcı sürüyorsanız oynayalım. Yoksa ikimiz için de çekilmez olabiliyor.Ets 2 mp girecek varmi arkadaşlar bende yeni başladım 2 saat oynayinca mp aciliyormus
İyİ sürüyorum sadece tuslari kavramam gerekiyordu oda oynadim bugün baya kavradim hepsini sanada uyarsa gireriz 1-2 gün sonra1 2 gün sonra belki oynayabilirim ama oyunu az çok bilip az çok akıcı sürüyorsanız oynayalım. Yoksa ikimiz için de çekilmez olabiliyor.
Tmp şart değil, normal sunuculardan da oynayabiliriz.Nasılsın oynucaz hocam ben truckersmp indircem önce
Nasil yapıyoruz hocam anlatabilirmisin sana zahmet