Neler Yeni

ETS 2 Tır Tavsiyesi ?

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
hocam bana bi tır lazım 750k para 10 seviyeyim daha yeniyim

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Birazcık Daha biriktirip Hem bir tane Scania volvo mercedes falan alıp 2. tır olarak ucuz bir tır alıp Şoför alın Ondan sonra gerisi gelir zaten

JackieTR

80+ Bronze
hocam bana bi tır lazım 750k para 10 seviyeyim daha yeniyim
Cheat engine bol 9 lu para. 😂 Emek kasmak istersen de iveco hariç hepsi olur. Tabi genel kitle Volvo Scania Mercedes 😎😂

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Başlangıç levellerde Scania veya Volvo almak daha mantıklı oluyor hem daha fazla ağır yükü taşıyabiliyorlar hem de daha hızlı oluyorlar. Bu sayede iş imkanınız da daha fazla oluyor.
20 lvl üstü olsaydınız bir Mercedesci olarak New Actros Gigaspace önerirdim :) ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca oyuna ikinci el sistemi de geldi @Peter Parker arkadaşımızın bahsettiği mevzuyu ikinci el araç alarak yapabilirsiniz bu sayede çekici hem daha uyguna gelmiş olur hem de şoförünüz bir yandan ekstra bütçe katmaya başlar size.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıç levellerde Scania veya Volvo almak daha mantıklı oluyor hem daha fazla ağır yükü taşıyabiliyorlar hem de daha hızlı oluyorlar. Bu sayede iş imkanınız da daha fazla oluyor.
20 lvl üstü olsaydınız bir Mercedesci olarak New Actros Gigaspace önerirdim :) ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca oyuna ikinci el sistemi de geldi @Peter Parker arkadaşımızın bahsettiği mevzuyu ikinci el araç alarak yapabilirsiniz bu sayede çekici hem daha uyguna gelmiş olur hem de şoförünüz bir yandan ekstra bütçe katmaya başlar size.
hocam maalesef benim pc de 730 olduğu için 1.49 giremiyorum

Top Bottom