Neler Yeni

Yardım ETS2/GTA V geç renderlenme sorunu! nolursunuz bir bakın!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
her ne kadar çok mesaj atılmış olsa da çözüm bulamadık arkadaşlar önerisi olan varsa bekliyorum.
merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım GTA 5'te geç renderlenme ile alakalı şimdi ets2'de de aynı sorunu gördüm bu sefer videolu bir şekilde konu açmaya karar verdim sorunu tam olarak anlamanız için.
ayarlar alabileceğim en yüksekte ölçekleme %400.
oyunlar SSD'ye kurulu 2400/1750mb okuma yazması var.
Ekran kartımın bozuk olmasından çok korkuyorum sizce bu sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor? nasıl çözebilirim?
sorunumun videosu;
@RevDeisDou @kandes22 @ismailtraslan @MisakiTaro @Chapin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre can Özdil
Kesin bir şey söylemek zor sürücülerinin tam olarak kurulu olup olmadığına bak,

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım GTA 5'te geç renderlenme ile alakalı şimdi ets2'de de aynı sorunu gördüm bu sefer videolu bir şekilde konu açmaya karar verdim sorunu tam olarak anlamanız için.
ayarlar alabileceğim en yüksekte ölçekleme %400.
oyunlar SSD'ye kurulu 2400/1750mb okuma yazması var.
Ekran kartımın bozuk olmasından çok korkuyorum sizce bu sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor? nasıl çözebilirim?
sorunumun videosu;
@RevDeisDou @kandes22 @ismailtraslan @MisakiTaro
Driver sorunu gibi duruyor
Ddu ile sürücü kaldirip,whql onayı almış sürücü indirin

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Genelde disk kaynaklı olur, SSD ekran kartının altında. Oyundayken fazla ısınıyor olabilir. HWiNFO'yu açık bırakıp biraz oyna, ardından SSD sıcaklığını kontrol et. Dokular diskten ekran kartı belleklerine aktarılır, bu esnada geç kalıyor bir şey.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Driver sorunu gibi duruyor
Ddu ile sürücü kaldirip,whql onayı almış sürücü indirin
20.8.3 kullanıyordum bunu farkettim 20.12.2'ye geçtim devam ediyor. ama ddu ile silmedim driveri kurarken fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini işaretleyerek sildim önceki driveri.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Başka oyunda var mı?
Oyun kaynaklı sorun galiba bunlar.
Ayarlardan çizim mesafesi ayarlarına da bak.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
20.8.3 kullanıyordum bunu farkettim 20.12.2'ye geçtim devam ediyor. ama ddu ile silmedim driveri kurarken fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini işaretleyerek sildim önceki driveri.
Önerim ddu ile yapmanız

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başka oyunda var mı?
Oyun kaynaklı sorun galiba bunlar.
Ayarlardan çizim mesafesi ayarlarına da bak.
dediğim gibi ayarlar fullde gta 5'te de gördüm bu sorunu ama o da zaten sorunlu bir oyun. onun haricinde bu tarz bir oyun olarak forza oynadım onda dikkat etmedim ama yoktu sanırsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre can Özdil
İşlemci darboğazı sorunu olabilir. Arka planda çalışan uygulama olmadığından emin ol. Bir de ayarları düşürmek yerine yükseltmeyi dene.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Genelde disk kaynaklı olur, SSD ekran kartının altında. Oyundayken fazla ısınıyor olabilir. HWiNFO'yu açık bırakıp biraz oyna, ardından SSD sıcaklığını kontrol et. Dokular diskten ekran kartı belleklerine aktarılır, bu esnada geç kalıyor bir şey.max
max 47 felan oluyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci darboğazı sorunu olabilir. Arka planda çalışan uygulama olmadığından emin ol. Bir de ayarları düşürmek yerine yükseltmeyi dene.
ayarlar zaten en yüksekte işlemcim 3.6ghz de 4.0ghzye ayarlasam çözlürmü acaba

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
CrystalDiskInfo ile ekran görüntüsü atar mısın? Ekran kartı veya disk haricinde bir şey olamaz mantıken. İşlemcini stok frekansına alıp da deneyebilirsin ama ondan kaynaklanmıyordur yüksek ihtimal.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
CrystalDiskInfo ile ekran görüntüsü atar mısın? Ekran kartı veya disk haricinde bir şey olamaz mantıken. İşlemcini stok frekansına alıp da deneyebilirsin ama ondan kaynaklanmıyordur yüksek ihtimal.
işlemciyi stok frekansa çektim amd ayarlarından tüm Anisotropic Filtering ayarlarını felan fulledim sorun yine devam ediyor gibi oyunda şu anda gece, gündüz olmasını bekliyorum bu arada ssd sıcaklığı;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,163
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom