thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
her ne kadar çok mesaj atılmış olsa da çözüm bulamadık arkadaşlar önerisi olan varsa bekliyorum.
merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım GTA 5'te geç renderlenme ile alakalı şimdi ets2'de de aynı sorunu gördüm bu sefer videolu bir şekilde konu açmaya karar verdim sorunu tam olarak anlamanız için.
ayarlar alabileceğim en yüksekte ölçekleme %400.
oyunlar SSD'ye kurulu 2400/1750mb okuma yazması var.
Ekran kartımın bozuk olmasından çok korkuyorum sizce bu sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor? nasıl çözebilirim?
sorunumun videosu;
@RevDeisDou @kandes22 @ismailtraslan @MisakiTaro @Chapin
merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım GTA 5'te geç renderlenme ile alakalı şimdi ets2'de de aynı sorunu gördüm bu sefer videolu bir şekilde konu açmaya karar verdim sorunu tam olarak anlamanız için.
ayarlar alabileceğim en yüksekte ölçekleme %400.
oyunlar SSD'ye kurulu 2400/1750mb okuma yazması var.
Ekran kartımın bozuk olmasından çok korkuyorum sizce bu sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor? nasıl çözebilirim?
sorunumun videosu;
Yardım - GTA V ağaçlar geç renderleniyor!
SORUN HALA DEVAM EDİYOR. Merhabalar ben 3-5 gündür GTA V Online oynuyordum dün ilk defa drop yedim sonra dikkatli olmaya başladım fark ettim ki hızlı giderken ağaçlar otlar geç renderleniyor yani uzaktayken orada bir yeşillik var yaklaştıkça bir anda yaprakları geliyor. Normal midir bu durum...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: