bence gta6 ve bf6 ile kafa kafaya çıkmamak için yakında çıkarPs5 e ets2 duyuruldu biliyorsunuz sizce ne zaman çıkar şuanda cıkış tarihi cok yakinda diye belirtiliyor.
Bence de yakında gelir . Yine de ETS2 kendi DLC leri bile aylar öncesinden duyurduğu için yüzde yüz emin değilim.Ps5 e ets2 duyuruldu biliyorsunuz sizce ne zaman çıkar şuanda cıkış tarihi cok yakinda diye belirtiliyor.
Ben yıllarca mouse'u direksiyon olarak kullandım. Ayrıntılı gaz ve fren yapabildiğimden gamepad denedim baya iyi oldu. Tuşları da özelleştirebiliyorsun bazı oyunlarda olmuyor. Artık sadece gamepad ile oynuyorum titreşim vs de olduğundan daha zevkli.Gelir gelir konsolda ne kadar güzel olur bilmiyorum ama gene rahat oynanır
Bende F710 Gamesir cyclone 2 9.nesil Xbox kolla oynayıp duruyorum gerçi şuan F710 var ama kronik sıkıntılı sanırım joystick joystickle direksiyon kontrol ediyorum buga giriyor bazen sağ kiriyorum sola kırıyor yada devreye geç giriyor yada hiç çalışmıyor bende anlamadım.Ben yıllarca mouse'u direksiyon olarak kullandım. Ayrıntılı gaz ve fren yapabildiğimden gamepad denedim baya iyi oldu. Tuşları da özelleştirebiliyorsun bazı oyunlarda olmuyor. Artık sadece gamepad ile oynuyorum titreşim vs de olduğundan daha zevkli.
Benim f710'a yakın fiyatta olan msi force gc20 v2 incelemem vardı da yazıyı kaybettim. f710 baya kötü bir gamepad. Hiçbir şekilde alınmaması gerekiyor. Çok fazla kronik sorunu varBende F710 Gamesir cyclone 2 9.nesil Xbox kolla oynayıp duruyorum gerçi şuan F710 var ama kronik sıkıntılı sanırım joystick joystickle direksiyon kontrol ediyorum buga giriyor bazen sağ kiriyorum sola kırıyor yada devreye geç giriyor yada hiç çalışmıyor bende anlamadım.
tez zamanda değiştiricem g29 alasım var ama oda çarklı sistem tak tuk edip duruyor zevki kalmıyor bence onun yerine en tepe model Moza R5 Alcam sanırım .Benim f710'a yakın fiyatta olan msi force gc20 v2 incelemem vardı da yazıyı kaybettim. f710 baya kötü bir gamepad. Hiçbir şekilde alınmaması gerekiyor. Çok fazla kronik sorunu var
Direksiyon bilgim yok ama baya gereksiz geliyor. Bir de tak çıkar vs çok zahmetli. İyi bir gamepad alıp kullanmak daha mantıklı. Hem kullanımı daha kolay ve zahmetsiz. 2 günlük heves için bence direksiyon alınmaztez zamanda değiştiricem g29 alasım var ama oda çarklı sistem tak tuk edip duruyor zevki kalmıyor bence onun yerine en tepe model Moza R5 Alcam sanırım .
işte heves muhabbeti doğru valla g29 aldım 3-4 defa 2-3 kullandım yolla gitsin sonraDireksiyon bilgim yok ama baya gereksiz geliyor. Bir de tak çıkar vs çok zahmetli. İyi bir gamepad alıp kullanmak daha mantıklı. Hem kullanımı daha kolay ve zahmetsiz. 2 günlük heves için bence direksiyon alınmaz
ben de mouse ile oynuyorum gamepad ile denemeli miyim nası oluyo deneyimiBen yıllarca mouse'u direksiyon olarak kullandım. Ayrıntılı gaz ve fren yapabildiğimden gamepad denedim baya iyi oldu. Tuşları da özelleştirebiliyorsun bazı oyunlarda olmuyor. Artık sadece gamepad ile oynuyorum titreşim vs de olduğundan daha zevkli.