bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 596
sıfırdan kastığım hesapta benim işçimin puanı 6.8 falan olmuş ben 5.0 da takılı kaldım artmıyor 23 seviyeyim birde bu puan nasıl artar
yok helal yoldan arttırmak istiyorum bir tek hasarsızlık modu var yük hasar almıyo zaman hiç kaybetmiyorum hep erken teslim ediyorum ama bir türlü o puan yükselmiyorillagal yoldan arttırabilirsin öbür türlü sefer atman gerek seferleride olabildiğince yüke hasar vermeden atmalısın ve zamanında gitmelisin
yok helal yoldan arttırmak istiyorum bir tek hasarsızlık modu var yük hasar almıyo zaman hiç kaybetmiyorum hep erken teslim ediyorum ama bir türlü o puan yükselmiyor
bazen 30 ton yükle 150+ hızla viraja giriyorum birden hapşırık geliyo virajı alamıyorum hapşırmasam alıcam dorsede epey hasar alıyo her sefer boşa gidiyo aslında nötrledim ben o işi hasarsızlıkta benim için helalımsıo nasıl helal yol oluyor hocamD zamanında 0 dan kasıp hilesiz bir şekilde 12 tır +8 milyon euro luk şirket kurmuştum çok zevkliydi, ama hasarsızlık modunu kaldırın bence çok daha fazla zevk alırsınız