1lvl olduktan sonra yap. Ondan önce yaparsan olmuyordu eskiden öyle hatırlıyorum. (Skilleri vermiyodu sanırım)cheat engine ile tp hilesi yaptım tpyi degistirmeme ragmen tp oyunda degismiyor yardım edicek varmı bir yere girip tekrarda geldim ama hıcbır türlü degismemekte
1 levelim zaten1lvl olduktan sonra yap. Ondan önce yaparsan olmuyordu eskiden öyle hatırlıyorum. (Skilleri vermiyodu sanırım)
hocam acıklamaya bakarmısınız. zaten yapmışım demişim.kısa mesafeli yük al sonra mevcut tp ni yaz. . sonra. yükü teslim et yeni tp yi de yazınca next scan de sonra aynı işlemleri yap değiştir vs. oyuna gir bir sayfaya gir çık yap olur
ben ilk yaptım sonra tekrar denediğimde olmadı nedenseBenim rahatlikla yaptigim bir seydi formattan sonra yaptim o zaman ets nin arayuz falan degismisti iste o zamandan beri eski yontem calismadi bende cheat engine yani onla olmuyordu ,profil yukledim bende internetten
Ben 2 kez denedim 2 sefer de olmadıben ilk yaptım sonra tekrar denediğimde olmadı nedense
evet okudum da detay vermeyince düz yapmaya çalıştınız sandım nerden bileyim hocam1 levelim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam acıklamaya bakarmısınız. zaten yapmışım demişim.