cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Bende korsan Cyberpunk var görevi yapamadağım için ölümsüzlük hilesi açtım mutluyum
ortadaki araç ve soldaki var zaten ama bütün satılan araçları sürüp deneyimlemek istiyorum ona da yan görevlerle giderek çoğuna sahip olamayacağım içinOyunda birçok şeyi ücretsiz alma yöntemleri mevcut, örneğin Quadra'yı ya da o kollardan çıkan Mantis Blades i ya da şu aracı...
Genelde belli yan görev ya da açık dünyada yapabileceğiniz bir görev sonucunda bunlara ücretsiz ulaşabiliyorsunuz. Yine de tercih size kalmış, muhtemelen singleplayer olduğu için sorun çıkmaz. Normalde hepsi için video linki atardım ama YouTube erişilemiyor maalesef şu anda.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu durumda Cheat Engine ile para almak yerine Trainer kullanırdım ben şahsen Cyberpunk için var mı şuan bilmiyorum.ortadaki araç ve soldaki var zaten ama bütün satılan araçları sürüp deneyimlemek istiyorum ona da yan görevlerle giderek çoğuna sahip olamayacağım için
Trainer ne oluyor kardeşim bilmiyorum da söyler misin ?Bu durumda Cheat Engine ile para almak yerine Trainer kullanırdım ben şahsen Cyberpunk için var mı şuan bilmiyorum.
NexusMods'da şu varmış şuan: https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/39
Mod menüsü diyebiliriz oyundaki her şeyi spawnlamanızı ya da ölümsüzlük vb özelliklere erişiminizi sağlar. Attığım modda birçok özellik varmış ancak araç spawnlama var mı emin değilim... Trainerda zaten para ekleme mevcutmuş.Trainer ne oluyor kardeşim bilmiyorum da söyler misin ?
he yok bro ben sadece alacağım arabalar kadar para basıcam oynanışa karaktere herhangi güç sağlamaması için diğer türlü oynayarak geliştiriyorum karakteriMod menüsü diyebiliriz oyundaki her şeyi spawnlamanızı ya da ölümsüzlük vb özelliklere erişiminizi sağlar.
Görevle geliyor galiba bu ? yoksa alabiliyoz muEğer hala Cheat Engine kullanmadıysanız şunu buldum yeni bir video. Oyunda yan görev sonucu bir tablo/resmi 4000$ karşılığı satıyorsunuz, aynı satıcıdan 5$ karşılığı geri alıyorsunuz İlginç bir glitch ama bunu sürekli tekrarlayarak çok para kasabilirsiniz.
O otel soygunu görevi sonrası yapılabiliyormuş sanırım, videodaki yan görevi yapınca geliyor... Bir kere o yan görevi tamamladıktan sonra sürekli satıp geri alınıyor sadece. Birkaç saniyede bir 4000 kazanmanızı sağlıyor, yan görevi tamamladıktan sonra.Görevle geliyor galiba bu ? yoksa alabiliyoz mu