BURAKARMAĞAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 222
ets 2 truckersmp de konvoy şekline takılmalık oyun arkadaşı arıyorum
Hocam bir vtc ye katılabilirsiniz.ets 2 truckersmp de konvoy şekline takılmalık oyun arkadaşı arıyorum
hocam çok kalabalık oluyor ne yaptığımız anlaşılmıyorHocam bir vtc ye katılabilirsiniz.
Hocam köklü vtclerde böyle sorunlar olmuyor. Eğer ki kaliteli bir topluluğa katılırsanız sorun yaşamazsınız. Benim şu an ki vtcm mesela gayet iyi.hocam çok kalabalık oluyor ne yaptığımız anlaşılmıyor
vtc ismin nedir ve vtclerde bir sıkıntı oluyormu mesela konvoy var ama konvoya gelmiyorsun veya bende mesela orjinal oyun var sadece dlc yok bir sıkıntı olurmuHocam köklü vtclerde böyle sorunlar olmuyor. Eğer ki kaliteli bir topluluğa katılırsanız sorun yaşamazsınız. Benim şu an ki vtcm mesela gayet iyi.
vtc ismin nedir ve vtclerde bir sıkıntı oluyormu mesela konvoy var ama konvoya gelmiyorsun veya bende mesela orjinal oyun var sadece dlc yok bir sıkıntı olurmu
Dlcler noktasında zaten vtc gereksinimleri noktasında yazar. Ama çoğunda gerekmiyor diye biliyorum. Benim olduğum vtc de geçerli bir sebeple mazeret bildirirseniz sorun olmuyor. Diğerlerini sormak lazım.vtc ismin nedir ve vtclerde bir sıkıntı oluyormu mesela konvoy var ama konvoya gelmiyorsun veya bende mesela orjinal oyun var sadece dlc yok bir sıkıntı olurmu
davet geçersiz gözüküyor hocamSizleri Aramızda Görmekten Sevinç Duyarız Buyrun Gelin Kaydınızı Yapayım![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
he şuanda girdi kayıt yapılıyordavet geçersiz gözüküyor hocam
seninkinede bakıyorum şimdiDlcler noktasında zaten vtc gereksinimleri noktasında yazar. Ama çoğunda gerekmiyor diye biliyorum. Benim olduğum vtc de geçerli bir sebeple mazeret bildirirseniz sorun olmuyor. Diğerlerini sormak lazım.
Üyesi olduğum vtc: Anatolia Logistic