Galiba artık Global sunucular tamamen Türkiye'ye kapandı.dünb akşam bir sıkıntı yokken şuan aynı hesapla girmeyi denediğimde şuan bölgenizde kullanılamıyor uyarısı alıyorum yardım
Türkiye sunucularına girebilirsin.o zaman artık benim oyunculuk hayatım bitti![]()
Hocam orada saatlerce bekletiyor.Türkiye sunucularına girebilirsin.
Farkındayım ama yapıcak bir şey yok eğer Streaming servisine ayıracak bütceniz var ise Boosteroid'e bakabilirsiniz.VPN ile ele server a girip VPN i kapatmanızı öneririm 100mbps interneti 25 civarına düşürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam orada saatlerce bekletiyor.
Türkiye şartlarında Streaming servisleri bütçe ayrmaktan ziyade pc için toplu para vermemek için kullanılıyor yurt dışında ise telefondan oyun oynayayım veya macbook gibi iş odaklı cihazlar üzerinden tatil günlerimde oyun oynayayım gibi amaçlar ile kullanılıyor çoğu insanın bütçesi olduğunu düşünmüyorum maalesef.Farkındayım ama yapıcak bir şey yok eğer Streaming servisine ayıracak bütceniz var ise Boosteroid'e bakabilirsiniz
aynı durum bendede knkTürkiye şartlarında Streaming servisleri bütçe ayrmaktan ziyade pc için toplu para vermemek için kullanılıyor yurt dışında ise telefondan oyun oynayayım veya macbook gibi iş odaklı cihazlar üzerinden tatil günlerimde oyun oynayayım gibi amaçlar ile kullanılıyor çoğu insanın bütçesi olduğunu düşünmüyorum maalesef.![]()
Umarım çözümünü bulursun bir VPN işini dene umarım olur oyun oynamaya devam etmen dileğiyle iyi günler.aynı durum bendede knk
Umarım çözümünü bulursun bir VPN işini dene umarım olur oyun oynamaya devam etmen dileğiyle iyi gü
Ben VPN ile girsem bile Geforce now'ın türkiye sitesine yönlendiriyor, hangi VPN'i kullandınız?VPN ile geçenlerde kardeşime hesap açmışım ben VPN deneyebilirsiniz.
Normalde psiphon 3 kullanmıştım bugün denediğimde çalışmadığını gördüm sanırım vpn'leri tek tek tanımlayıp yok ediyorlar.Ben VPN ile girsem bile Geforce now'ın türkiye sitesine yönlendiriyor, hangi VPN'i kullandınız?