Neler Yeni

eu central sunucularına giremiyorum

Mr.BetA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğukan Erol Bakan
dünb akşam bir sıkıntı yokken şuan aynı hesapla girmeyi denediğimde şuan bölgenizde kullanılamıyor uyarısı alıyorum yardım

Arcturus

80+ Bronze
dünb akşam bir sıkıntı yokken şuan aynı hesapla girmeyi denediğimde şuan bölgenizde kullanılamıyor uyarısı alıyorum yardım
Galiba artık Global sunucular tamamen Türkiye'ye kapandı.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
VPN ile geçenlerde kardeşime hesap açmışım ben VPN deneyebilirsiniz.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
VPN ile ele server a girip VPN i kapatmanızı öneririm 100mbps interneti 25 civarına düşürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye sunucularına girebilirsin.
Hocam orada saatlerce bekletiyor.

Arcturus

80+ Bronze
VPN ile ele server a girip VPN i kapatmanızı öneririm 100mbps interneti 25 civarına düşürüyor.

Hocam orada saatlerce bekletiyor.
Farkındayım ama yapıcak bir şey yok eğer Streaming servisine ayıracak bütceniz var ise Boosteroid'e bakabilirsiniz.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Farkındayım ama yapıcak bir şey yok eğer Streaming servisine ayıracak bütceniz var ise Boosteroid'e bakabilirsiniz
Türkiye şartlarında Streaming servisleri bütçe ayrmaktan ziyade pc için toplu para vermemek için kullanılıyor yurt dışında ise telefondan oyun oynayayım veya macbook gibi iş odaklı cihazlar üzerinden tatil günlerimde oyun oynayayım gibi amaçlar ile kullanılıyor çoğu insanın bütçesi olduğunu düşünmüyorum maalesef.:(

Mr.BetA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğukan Erol Bakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye şartlarında Streaming servisleri bütçe ayrmaktan ziyade pc için toplu para vermemek için kullanılıyor yurt dışında ise telefondan oyun oynayayım veya macbook gibi iş odaklı cihazlar üzerinden tatil günlerimde oyun oynayayım gibi amaçlar ile kullanılıyor çoğu insanın bütçesi olduğunu düşünmüyorum maalesef.:(
aynı durum bendede knk

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Mr.BetA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğukan Erol Bakan
Umarım çözümünü bulursun bir VPN işini dene umarım olur oyun oynamaya devam etmen dileğiyle iyi gü

yardımlarınız için çok teşekkürler bir yolunu bulur isem döner buraya yazarım fakat o zamana kadar sağlıcakla kalın :(

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Ben VPN ile girsem bile Geforce now'ın türkiye sitesine yönlendiriyor, hangi VPN'i kullandınız?
Normalde psiphon 3 kullanmıştım bugün denediğimde çalışmadığını gördüm sanırım vpn'leri tek tek tanımlayıp yok ediyorlar.

Top Bottom