🔥İndirim EU4 ve HOİ4 indirimde

HOİ4'teki geçen aylarda yeni gelen TR güncellemesiyle oyun minör ülkeler açısından TR için çok daha zevkli oldu. Ancak bu DLC mi bilmiyorum. Adamlar sırf bunun için 2 sene çalışmış. İnsana oynarken "bunu da mı yapmışlar" dedirtiyor gerçekten, ancak hâlâ UI için pozitif şeyler söyleyemem, alışmak zaman alır bir müddet
tr güncellemesi derken

Bu gruba yazarım konuda açarım ama bugün yapmayalım alanlar biraz oynasın yeni oyuncular dolcak gibi
Tamamdır. Her oyuncu bir devleti alabiliyor eğer konu açarsanız o zaman belirlensin yoksa tartışma çıkmasın.

Tamamdır. Her oyuncu bir devleti alabiliyor eğer konu açarsanız o zaman belirlensin yoksa tartışma çıkmasın.
Kura çekeriz belli kişilerle dc de yaparız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben gelirim ama oyun hakkında %0.21 bilgi
Gel sorun olursa sorarsın bu arada youtube kanalı olarak maxmarine yi öneririm şuan hoi4 çekiyor ama güzel eu4 serileri var

Eu4 Türkçe olsa bütün dlcler ile birlikte alırdım.

EU 4 de 200 saatim var. Osmanlı'da 2 farklı ihtimal var mesela early game de. Artık ezberlemeye başlıyorsunuz. ilk 15-20 saat gerçekten öğrenmek ve durmadan yeni oyun açıp eski hatayı yapmamakla başlıyor.

Strateji oyunu olan Europa Universalis 4 ve Hearts Of İron 4 Steam'de indirimde.

EU4:
Normal Fiyatı: 59 TL
İndirimli Fiyatı: 11,80 TL

HOİ4:
Normal Fiyatı: 59 TL
İndirimli Fiyatı: 14,75 TL

Ve bu oyunların bazı dlcleri de indirime girdi. İndirim 24 Mayısta sona erecek. Ha bu arada tüm Paradox oyunları da indirimdeymiş.
2 yıldır hoi4 oynuyorum, bazı youtuber sunucularında multiplayer olarak katılıp oynayıp rol yapmak zevkli rol yapmayı seven arkadaşlar ve ww2 meraklıları için almayı önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,044
Üyeler
190,142
Son üye
fatih422135
Geri