Beraberlik bile bize son 16'nin kapısını aralar. Diğer rakiplerimizi yenmeniz halinde gruptan 7 puanla lider bile çıkabiliriz.
Ama olur da İsviçre veya Galler'den biri sürpriz bir şekilde bizi İtalya'yi ve diğer rakibini de yendi İtalya da bizi yendj o zaman büyük abdesti yaptık
3 puanla 3üncü oluruz. En çok puan toplayan 4 grup üçüncüsü son 16'ya kalıyor yine. Averaja kalır işimiz.
Fakat 3uncu olup çıkarsak rakip F grubundan biri gelecek. F grubunda Fransa, Almanya, Portekiz ve Macaristan var. Burdan Fr De ve Pt bildiyimiz dünya devleri, Macaristan da eğer o gruptan cikabiliyorsa canavar gibi form tutmuş demektir .
Yani son 16'dan veda edebiliriz. İşi 3unculuge bırakmamalıyız. Bu maçı kaybetsek bile diğer maçları kazansak yüksek ihtimalle gruptan çıkıyoruz zaten. Diğer maçlarda puan kaybetmemeliyiz.
Yok hocam ondan yazmadım. Bende 3-1 veya 2-1 alırız diye düşünüyordum. Ama maalesef ters köşe olduk 3-0 yeniliyoruz. Berabere kalsaydık bile çok iyi olurdu bizim için. ( Mesajınıza mükemmel atmıştım daha önce, bende öyle olur diye dua ediyordum )
Ya senin kanında hiç mi Türklük yok? Tamam İtalya'yı destekliyor olabilirsin saygım sonsuz ama Türk birinin bu yazdıklarını yazması çok yanlış.
İnsan saygıdan daha yapıcı konuşur.