Neler Yeni

Euro 2020 Ölüm Grubu

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Euro 2020 ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan çıkan Fransa,Portekiz,Almanya elendi.Turnuvanın favorilerindendi bu 3 takımda.Sizce hangi takım şampiyon olacak ?

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
emirhan
Euro 2020 ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan çıkan Fransa,Portekiz,Almanya elendi.Turnuvanın favorilerindendi bu 3 takımda.Sizce hangi takım şampiyon olacak ?
italya olur bence

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NeeK

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Belçika ve ingiltere Favorim

• Muhteşem

Techno08

80+ Gold
Bence italya ve İspanya finale kalır ama hiç belli de olmaz. Benim favorim İspanya

• Muhteşem

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Belçika İtalya maçının kazananı olacak gibi hissediyorum diğer yandan İsviçre'den sürpriz bekliyorum.

• Muhteşem

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtalya gerçekten çok güçlü.Bana bir yerde takılacaklar gibi geliyor ama.Benim favorim Belçika.

Aware

80+ Silver

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsviçre ve Danimarka final oynar isviçre alır süpriz olur burada konular açılır.
Güzel bir tahmin.Şüphesiz İsviçre turnuvanın sürpriz takımı ( Şuan oynanan maçta Ukrayna da sürpriz bir sonuca imza atmak üzere )

Aware

80+ Silver

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
İtalya belçika maçında bence belçika çok rahat geçecek çünkü italya çok güçlü gibi dursada o kadar üst düzey takımlarla oynamadı onlara karşı pres yapılan tek maçta maç uzatmalara gitti ve turu zor geçtiler şu anda belçikanın önünde durabilecek tek bir takım yok özellikle kdb oynarsa favorim çok net belçika

• Muhteşem

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
İtalya belçika maçında bence belçika çok rahat geçecek çünkü italya çok güçlü gibi dursada o kadar üst düzey takımlarla oynamadı onlara karşı pres yapılan tek maçta maç uzatmalara gitti ve turu zor geçtiler şu anda belçikanın önünde durabilecek tek bir takım yok özellikle kdb oynarsa favorim çok net belçika
Aynı fikirdeyim KDB çok özel bir oyuncu...

Top Bottom