Neler Yeni

EURO 2020'de kimi favori görüyorsunuz / Milli takımımız nasıl ?🇹🇷

FAVORİ TAKIMINIZ

• BELÇİKA

• İTALYA

• İSPANYA

• FRANSA

• TÜRKİYE

• ALMANYA

• PORTEKİZ

• HIRVATİSTAN

• HOLLANDA

• İNGİLTERE

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Selam millet EURO 2020 'ye tam 6 gün kaldı . Sizin favori takımınız ve oyuncunuz hangisi ?
Milli takımımız sizce turnuvada nasıl bir başarı yakalar ?
Benim favori takımım Belçika . İngiltere ve portekizi diğer güçlü adaylar olarak görüyorum.Milli takımımıza gelirsek oldukça iyi bir dönemden geçiyorlar . Grup aşamasını garanti geçiceklerini düşünüyorum çeyrek finale kadar çıkabiliriz bana göre.🇹🇷
Turnuva hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa bu linkten öğrenebilirsiniz :https://tr.wikipedia.org/wiki/2020_Avrupa_Futbol_Şampiyonası

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Gerçekçi düşünürsek evet Milli Takımımız'ız en iyi jenerasyonlarından birisi. Fakat hala kıyaslanmayacak derecede fark var takımlar arasında. Sömürgelerden oluşan Fransayı favori görüyorum.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekçi düşünürsek evet Milli Takımımız'ız en iyi jenerasyonlarından birisi. Fakat hala kıyaslanmayacak derecede fark var takımlar arasında. Sömürgelerden oluşan Fransayı favori görüyorum.
Harbi sömürge adamlar bu arada

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kaba taslak yapınca Türkiye Milli takımı çok eşit dağılımlı. Her mevkiide güzel oyuncu varken diğer takımlarda hep orta saha ve atak oyuncuları güzel oyuncu var. Son 8 bekliyorum açıkçası kendi takımımızdan. Eğer takım saçmalamazsa İtalya ile beraber gruplardan çıkacağızdır.

Bu arada ankete İngiltere eklenmemiş.

Fransa da Fransa millilerinden olsa. Hepsi başka ırklardan insanlar.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kaba taslak yapınca Türkiye Milli takımı çok eşit dağılımlı. Her mevkiide güzel oyuncu varken diğer takımlarda hep orta saha ve atak oyuncuları güzel oyuncu var. Son 8 bekliyorum açıkçası kendi takımımızdan. Eğer takım saçmalamazsa İtalya ile beraber gruplardan çıkacağızdır.

Bu arada ankete İngiltere eklenmemiş.

Fransa da Fransa millilerinden olsa. Hepsi başka ırklardan insanlar.
Onu eklemeyi unutmuşum eklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye yada fransa' nın eşit gitmesi manidar

Son düzenleme:

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Ben Almanya 'yı favori görüyorum Kai Havertz'i çok beğeniyorum o da favori futbolcum.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Selam millet EURO 2020 'ye tam 6 gün kaldı . Sizin favori takımınız ve oyuncunuz hangisi ?
Milli takımımız sizce turnuvada nasıl bir başarı yakalar ?
Benim favori takımım Belçika . İngiltere ve portekizi diğer güçlü adaylar olarak görüyorum.Milli takımımıza gelirsek oldukça iyi bir dönemden geçiyorlar . Grup aşamasını garanti geçiceklerini düşünüyorum çeyrek finale kadar çıkabiliriz bana göre.🇹🇷
Turnuva hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa bu linkten öğrenebilirsiniz :https://tr.wikipedia.org/wiki/2020_Avrupa_Futbol_Şampiyonası
favorim türkiye tabii ki ama bence ingiltere en az çeyrek finale çıkar ya fransa yada porto bence türkiyeye çok büyük rakibe gelmedi sürece bencede çeyrek finale çıkar

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
favorim türkiye tabii ki ama bence ingiltere en az çeyrek finale çıkar ya fransa yada porto bence türkiyeye çok büyük rakibe gelmedi sürece bencede çeyrek finale çıkar
Bende çeyrek finali bulabiliriz diye düşünüyorum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bende çeyrek finali bulabiliriz diye düşünüyorum
inşallah ya takım oturdu artık türkiye 10 sene defans sıkıntısı çekmez artı ortasaha gençler yetişiyor inşallah bi gün kupa almakta nasip olur

Top Bottom