ne diyon reis? steamden bahsediyoruz tanınmayan bir yermiş gibi konuşuyorsun. attığım mesajıda okumamışsın. 50TL den fazla elektronik bir şeye para vermem diyorum? sen microsoft store keyine 2k diyorsun.Şu linkten indirip tekrar kurmayı dener misin?
![]()
ETS2-Fullindir.cafe
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha sen o zaman Microsoft keyine de 2k para verirsin. .d
Ulan satıcısını tanımadan bir şey almak çok mantıksız. Gidip yüz yüze almayı tercih ederim.
ban yersin bu arada böyle gidersen. crack yasak.Tmm ab sen cok zegisin .d
Bu linkler genelde şifreli oluyor şifresi nedirŞu linkten indirip tekrar kurmayı dener misin?
![]()
ETS2-Fullindir.cafe
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha sen o zaman Microsoft keyine de 2k para verirsin. .d
Ulan satıcısını tanımadan bir şey almak çok mantıksız. Gidip yüz yüze almayı tercih ederim.
Dingil çık şu adamın hesabından rapor ettim seni.Birinin hesabını hacklemek ne kadar guzelmıs JFEOIFJAEWIOPWGJIOEŞWOGJ
yüklemeyin hocam manyak mısnız virüslü olabilirBu linkler genelde şifreli oluyor şifresi nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dingil çık şu adamın hesabından rapor ettim seni.
13K harcadım herhalde dur hesaplayim10/12K sisteme para döküp 3060 sistem alırsın ama ETS alacak paran yoktur.