Oyun sayfasına girip , aşağı doğru sayfayı indirirseniz bütün DLC leri görürsünüz.Harita dlc leri neler oluyor
Şunlar yani oyuna yeni ülkeler ekliyor.Harita dlc leri neler oluyor
Teşekkürler de bunlara para vermek zor gibiŞunlar yani oyuna yeni ülkeler ekliyor.
Alıntıyı görüntüle
kanka harita dlcsisi keyif katar alabiliyorsan alOyunu daha yeni aldım:
Nasıl gelişebilirim
Nasıl zevk alcak sekilde oynayabilirim
Online nasil girerim
Dlc almama gerek var mı? Varsa neler
Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin
param olsa alacağım para yoq müq dlc ler birde bi maden yolu vardı orası çok eğlenceli yt den izliyorum ama dlc si yok bendeŞunlar yani oyuna yeni ülkeler ekliyor.
Alıntıyı görüntüle
kirkenes maden yolu çok iyi dir çinliler orayı bitiriyor türklerde var yani yapanlar iki yada 3saat beklediğimi hatırlıyorum bazen trafik olur bazen olmaz oraya çift dorseyle giriyorlar ondan sonra trafik kitleniyorparam olsa alacağım para yoq müq dlc ler birde bi maden yolu vardı orası çok eğlenceli yt den izliyorum ama dlc si yok bende![]()
harita dlclerin hepsi olması lazımkirkenes maden yolu çok iyi dir çinliler orayı bitiriyor türklerde var yani yapanlar iki yada 3saat beklediğimi hatırlıyorum bazen trafik olur bazen olmaz oraya çift dorseyle giriyorlar ondan sonra trafik kitleniyor
indirimde iberia hariç dlc leri 75 tl ye aldım + diğer dlclerle birlikte 100 tl falanTeşekkürler de bunlara para vermek zor gibi
Bunlar olmadan sıkıntı olur mu benim için
Online da falan