Road to the Black SeaBeyler sizce ets 2 nin hangi dlc almalıyım şuan indirime girdi ve sanırım bu aksam bitcek
Türkiye'deki bütün şehirler mi var yoksa sadece İstanbul falan mı?Save 60% on Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea on Steam
Get ready to start your engines and deliver cargo around the countries of Romania, Bulgaria and Turkey. Featuring 20 new major cities, 22 new companies to deliver with, an extensive road network and much more.store.steampowered.com
Almadıysan Türkiye'nin olduğu DLC'yi al bence.
Bir güncelleme gelmediyse Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli var.Türkiye'deki bütün şehirler mi var yoksa sadece İstanbul falan mı?
Aynen,ya böyle ufak şeyler alıp daha çok alacak veya Türkiye dindiririXF Tuning
FH Tuning
Cabin Accessories
Michelin Fan Pack/Goodyear Fan Pack
Mighty Griffin Tuning Pack
Krone Trailer
Wheel Tuning Pack
Toplam 25tl tutmaz bunlar.
Save 60% on Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea on Steam
Get ready to start your engines and deliver cargo around the countries of Romania, Bulgaria and Turkey. Featuring 20 new major cities, 22 new companies to deliver with, an extensive road network and much more.store.steampowered.com
Almadıysan Türkiye'nin olduğu DLC'yi al bence.
Bana uyan tek harita DLC'si Iberia. O da daha yayınlanmadı.Aynen,ya böyle ufak şeyler alıp daha çok alacak veya Türkiye dindiriri
Sence hangilerini almalıyımAynen,ya böyle ufak şeyler alıp daha çok alacak veya Türkiye dindiriri
Bana kalırsa Türkiye ve alabilirsenizSence hangilerini almalıyım
Michelin Fan Pack/Goodyear Fan Pack
İstersen bütün harita DLC'lerini alıp, ProMods'ta takılabilirsin. Bence şu DLC'lere de göz atabilirsin:Beyler sizce ets 2 nin hangi dlc almalıyım şuan indirime girdi ve sanırım bu aksam bitcek
Kırklareli yok diye biliyorum ama uzun zamandır oynamadığım için öyle hatırlıyorum da diyebilirim.Bir güncelleme gelmediyse Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli var.