Önyargı böyle bir şey dostum hemen terk et konuyu açan arkadaşın hükümete oy verdiğini hiç sanmıyorum.O pp den kime oy verdiğin belli oluyor merak etme göndereceğiz sizi
O fotoğrafı koyduysa ne olmuş ? O kişiyi AKP'li mi yapıyor ? Osmanlı padişahları da sonuçta senin atan değil mi ?O pp den kime oy verdiğin belli oluyor merak etme göndereceğiz sizi
Hiç düşeceğini sanmıyorum Mehmet, onun için rekora devam.Euro her arttığında mantıken tarihi rekor kırmış olmuyor mu zaten neden hep öyle paylaşıyorsun
Yavuz sultan selim adlı yobaz alevileri katlettiO fotoğrafı koyduysa ne olmuş ? O kişiyi AKP'li mi yapıyor ? Osmanlı padişahları da sonuçta senin atan değil mi ?
Olur öyle şeyler Allah devletimize zeval vermesin. Frankfurttan selamlar.
Senin Tokatlı olman tesadüf olamazO pp den kime oy verdiğin belli oluyor merak etme göndereceğiz sizi
Ekonomi çok iyi
Yavuz Sultan Selim ile apk'nin alaka seviyesi. PUAHAHAHAHAHAO pp den kime oy verdiğin belli oluyor merak etme göndereceğiz sizi
Yavuz sultan selim alevileri katledip din tüccarlığı yaptı apkda din tüccarlığı yaptıYavuz Sultan Selim ile apk'nin alaka seviyesi. PUAHAHAHAHAHA
Ben Atatürk fotoğrafı koydum diye CHP partisine mi veriyorum? AKP'li kesim gibi takım tutar gibi parti tutmam eğer CHP en ufak yanlış yaparsa oyumu kaybeder olay bu kadar basit. Birde katlettiyse ayıp etmiş ama sırf bu yüzden birisine sallarsan o kişide senin benimsediğin örnek aldığın yolunda yürümüş olduğun kişiye sallar bunun sonu kalp kırarak biter.Yavuz sultan selim adlı yobaz alevileri katletti