silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Aga Euro dolara karşı değer kazanıyor bu sefer cidden bizlik bir şey yok
Ee yani akp ile ne alakası var bunun. Birde nasıl bir din tuccarligi yapmış? Sırf halifelikten dolayımı bunu söylüyorsun?Yavuz sultan selim alevileri katledip din tüccarlığı yaptı apkda din tüccarlığı yaptı
Anlaşılan sen ağır bir Osmanlı Tokadı yemişsin ki o tokat beyninde ağır hasar bırakmış. Tokat'lı olman bu yüzden tesadüf olamaz.Yavuz sultan selim alevileri katledip din tüccarlığı yaptı apkda din tüccarlığı yaptı
Ben chp yanlış yaptı diye tayyibe oy vermem chp ye oy veririm çünkü atatürkün partisiydi ve wikipedi bilgisi yanlış değil bu katliamı herkes biliyorBen Atatürk fotoğrafı koydum diye CHP partisine mi veriyorum? AKP'li kesim gibi takım tutar gibi parti tutmam eğer CHP en ufak yanlış yaparsa oyumu kaybeder olay bu kadar basit. Birde katlettiyse ayıp etmiş ama sırf bu yüzden birisine sallarsan o kişide senin benimsediğin örnek aldığın yolunda yürümüş olduğun kişiye sallar bunun sonu kalp kırarak biter.
Alevilere yapılan haksızlıklar vesaire aşağıda ki web site linkinde yazıyor bende az sonra bakacağım wikipedia üzerinden bakarsan hemen hemen %90 ihtimalle doğru bilgiye ulaşırsın
Not : Sana baktın veya bakmadın edinmiş olduğun bilgi yanlış demiyorum sadece bu kaynağın %90 doğru bilgi verdiğini öğren diye söylüyorum
Osmanlı İmparatorluğu'nda Alevilere yapılan haksızlıklar - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Hayır alevileri katlettiği içinEe yani akp ile ne alakası var bunun. Birde nasıl bir din tuccarligi yapmış? Sırf halifelikten dolayımı bunu söylüyorsun?
Parti olarak sadece CHP ve AKP'mi var? Sırf Atatürk'ün partisi diye oy vermekte doğru değil bu arada eski CHP ile şu ankinin alakası yok.Ben chp yanlış yaptı diye tayyibe oy vermem chp ye oy veririm çünkü atatürkün partisiydi ve wikipedi bilgisi yanlış değil bu katliamı herkes biliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır alevileri katlettiği için
Ya değil mi bak bu seçimlerde CHP partisine verdim çünkü başka seçenek yoktu Kılıçdaroğlu'nun kaybedeceğini biliyordum çünkü halk aylardır Mansur Yavaşı cumhurbaşkanı olarak istiyordu halkın ve gençlerin sesini duymadı iktidara gelince mi duyacaktı ? Ayrıca ona buna diktatör diyen adam kaç seçim kaybettiğine rağmen hala başkanlığı genç kanı hızlı akan bir kişiye bırakıp gitmiyor bu resmen kendi tükürdüğünü yalamaktır diktatörün kim olduğunu artık siz seçin.Ben chp yanlış yaptı diye tayyibe oy vermem chp ye oy veririm çünkü atatürkün partisiydi ve wikipedi bilgisi yanlış değil bu katliamı herkes biliyor
Sen eğitimli ol alevileri katleden bir yobazı neden pp ye koyuyorsun o zaman@Tokatlı60 Ahbap, bak ben 7 senedir saz çalarım ve Alevi İnsanlardan türeyen bir müzik aletidir ve Türkü'lerin oluşmasında büyük katkıları var. Benim askerde has Tokat'lı ve karakteri düzgün devrelerimde oldu ve Alevi olanlarla da samimiyetimiz güzeldi sürekli türkü muhabbetleri açar konuşurduk zamanımızı güzel insanlar ile geçirirdik. Bir insanın kim olduğu veyahut kimi benimseyip önemsediği umurumda değil. Yeter ki önce eğitimli ve bilinçli bir insan olsun.
Adam dürüstlüğüden yapıyor ve siz bunu hala anlamıyorsunuz o zaman tayyip neden 3 kere seçildi sesinizi çıkarmadınızYa değil mi bak bu seçimlerde CHP partisine verdim çünkü başka seçenek yoktu Kılıçdaroğlu'nun kaybedeceğini biliyordum çünkü halk aylardır Mansur Yavaşı cumhurbaşkanı olarak istiyordu halkın ve gençlerin sesini duymadı iktidara gelince mi duyacaktı ? Ayrıca ona buna diktatör diyen adam kaç seçim kaybettiğine rağmen hala başkanlığı genç kanı hızlı akan bir kişiye bırakıp gitmiyor bu resmen kendi tükürdüğünü yalamaktır diktatörün kim olduğunu artık siz seçin.
Tayyibe sırf yobaz diye oy verenler varken neden atatürk kurdu diye chpye oyvermiycekmişler hem o zamanki chp ile şimdiki chp hiç farklı değilParti olarak sadece CHP ve AKP'mi var? Sırf Atatürk'ün partisi diye oy vermekte doğru değil bu arada eski CHP ile şu ankinin alakası yok.
Parti içindeki adamlardan haberin var mı ?Ben chp yanlış yaptı diye tayyibe oy vermem chp ye oy veririm çünkü atatürkün partisiydi
Başlığı değiştirin hocam