Neler Yeni

Yardım Europa Universalis IV alınır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Europa Universalis IV alınır mı? Oyun birtakım DLC'ler ile birlikte 91 lira Steam'de. Bu paraya değer mi?
Açıkçası eğleneceğimi bilsem alırım da emin değilim. Hem merak ediyorum ama acaba ya sarmazsa diye bir endişe var.
Sizce alınır mı?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Europa Universalis IV alınır mı? Oyun birtakım DLC'ler ile birlikte 91 lira Steam'de. Bu paraya değer mi?
Açıkçası eğleneceğimi bilsem alırım da emin değilim. Hem merak ediyorum ama acaba ya sarmazsa diye bir endişe var.
Sizce alınır mı?
Normal al sonra da abone olursun belki öyle oynarsın

Zeth

80+ Bronze
Sizce alınır mı?
1000+ saatim var ve hala kendini oynatıyor diyim yeterli olur herhalde, oyunu orjinal satın alıp dlc'leri crack yapabilirsin birçok oyuncu öyle yapıyor 20 liralık oyuna 500 liralık dlc'ler saçma biraz.

Zeth

80+ Bronze
Haram ve hırsızlık olduğu için uzak kalıyorum.

Sen oynadın evet ama ben oynar mıyım? Yani öğrenme süreci oynama süreci falan sıkılır mıyım nasıl tarif edersin oyunu?
Dostum seni tanımıyorum o yüzden ben oynar mıyım ? diye sorman saçma az çok oynayacağın oyunun türüne bakarsın zaten tarihe ve strateji oyunlarına ilgin varsa oynarsın, yüzlerce seçebileceğin ülke, binlerce gidebileceğin farklı yol mevcut ilave olarak oyunun kendisinde mevcut olması gereken ve güncellemeler ile eklenebilecek şeyleri sırf fazladan para kazanmak için dlc olarak çıkartan bir firmaya ne kadar dürüst olunmalı tartışılır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Haram ve hırsızlık olduğu için uzak kalıyorum.

Sen oynadın evet ama ben oynar mıyım? Yani öğrenme süreci oynama süreci falan sıkılır mıyım nasıl tarif edersin oyunu?
bütün dlcleri alman lazım düzgün bir oyun zevki için

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
DLC olmadan eu4, domates ve yumurtasız menemene benzer.
1669238870918.png

Bi bu kadar yerin altında var sen anladın.

Bu arada bana 876-0-0 derler
876 saat eu4, 0 ironman, 0 başarım

Oyun güzel ama TÜM DLC ler lazım be. Yerin altından çekiyorum şuan dlc leri ;)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Orhun Kayaalp DLC rehberini izledim. Hepsine gerek yok dedi. Kesinlikle alınması gerekir dediği DLC leri ekledim.
Coğrafya DLC leri aşırı önemli Mandate Of Heaven olmadan ming falan oynanmaz abi mesela :D

Art Of War olmadan mesela oyun oynanmaz direkt.

Top Bottom