600 saatim var.Oyunu oynuyor musunuz?
600 saatim var.Oyunu oynuyor musunuz?
Yukarda resim attım. Onlar yeterli değil mi600 saatim var.
EU 4 yerine HOI 4 de bakabilirsin. Ben şahsen EU beğenmedim, Hoi 4 daha güzel.Europa Universalis IV alınır mı? Oyun birtakım DLC'ler ile birlikte 91 lira Steam'de. Bu paraya değer mi?
Açıkçası eğleneceğimi bilsem alırım da emin değilim. Hem merak ediyorum ama acaba ya sarmazsa diye bir endişe var.
Sizce alınır mı?
O dlcler hicbirsey,oyunun yuzde 10u bile etmez kesinlikle tum dlcler lazim oyuna basla biraz kavra anlarsin zatenYukarda resim attım. Onlar yeterli değil mi
@RevDeisDouO dlcler hicbirsey,oyunun yuzde 10u bile etmez kesinlikle tum dlcler lazim oyuna basla biraz kavra anlarsin zaten
Video ne zaman çekilmiş o da önemli. Valla benim de vardır 500 600 saatim full dlc olmadan olmuyor. Tüm dlcleri 1 aylık kirala 10 TL'ye oyna, ben öyle yapıyorum. 1 ay oynar bırakırsın zaten tekrar canın isterse abonelik açarsın@RevDeisDou
Sepeti böyle güncelledim. Art of War isimli kanalın kesinlikle al dediği DLC'ler. Bunlar dışındakilere de alma dedi. Gerek yok dedi.
Alıntıyı görüntüle
Genel olan tüm DLC lere gerekli dedi. Bölgesel olanlara gerek yok dedi.Video ne zaman çekilmiş o da önemli. Valla benim de vardır 500 600 saatim full dlc olmadan olmuyor. Tüm dlcleri 1 aylık kirala 10 TL'ye oyna, ben öyle yapıyorum. 1 ay oynar bırakırsın zaten tekrar canın isterse abonelik açarsın
Bölgesel DLC olmadan o ülkeler yokmuş gibi say o derece sıkıcı oluyorGenel olan tüm DLC lere gerekli dedi. Bölgesel olanlara gerek yok dedi.
Hoi 4 oynamıyorsan hoi 4 öneririm ama eu4 de güzel oyundurEuropa Universalis IV alınır mı? Oyun birtakım DLC'ler ile birlikte 91 lira Steam'de. Bu paraya değer mi?
Açıkçası eğleneceğimi bilsem alırım da emin değilim. Hem merak ediyorum ama acaba ya sarmazsa diye bir endişe var.
Sizce alınır mı?
Şu DLC leri aldım. Yeterli olmaz mı?Bölgesel DLC olmadan o ülkeler yokmuş gibi say o derece sıkıcı oluyor