Neler Yeni

Yardım Europa Universalis IV alınır mı?

Besim Tibuk

80+ Gold
Europa Universalis IV alınır mı? Oyun birtakım DLC'ler ile birlikte 91 lira Steam'de. Bu paraya değer mi?
Açıkçası eğleneceğimi bilsem alırım da emin değilim. Hem merak ediyorum ama acaba ya sarmazsa diye bir endişe var.
Sizce alınır mı?
EU 4 yerine HOI 4 de bakabilirsin. Ben şahsen EU beğenmedim, Hoi 4 daha güzel.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O dlcler hicbirsey,oyunun yuzde 10u bile etmez kesinlikle tum dlcler lazim oyuna basla biraz kavra anlarsin zaten
@RevDeisDou
Sepeti böyle güncelledim. Art of War isimli kanalın kesinlikle al dediği DLC'ler. Bunlar dışındakilere de alma dedi. Gerek yok dedi.
1669240697712.png

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
@RevDeisDou
Sepeti böyle güncelledim. Art of War isimli kanalın kesinlikle al dediği DLC'ler. Bunlar dışındakilere de alma dedi. Gerek yok dedi.
Alıntıyı görüntüle
Video ne zaman çekilmiş o da önemli. Valla benim de vardır 500 600 saatim full dlc olmadan olmuyor. Tüm dlcleri 1 aylık kirala 10 TL'ye oyna, ben öyle yapıyorum. 1 ay oynar bırakırsın zaten tekrar canın isterse abonelik açarsın

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Video ne zaman çekilmiş o da önemli. Valla benim de vardır 500 600 saatim full dlc olmadan olmuyor. Tüm dlcleri 1 aylık kirala 10 TL'ye oyna, ben öyle yapıyorum. 1 ay oynar bırakırsın zaten tekrar canın isterse abonelik açarsın
Genel olan tüm DLC lere gerekli dedi. Bölgesel olanlara gerek yok dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mert yıldız
Europa Universalis IV alınır mı? Oyun birtakım DLC'ler ile birlikte 91 lira Steam'de. Bu paraya değer mi?
Açıkçası eğleneceğimi bilsem alırım da emin değilim. Hem merak ediyorum ama acaba ya sarmazsa diye bir endişe var.
Sizce alınır mı?
Hoi 4 oynamıyorsan hoi 4 öneririm ama eu4 de güzel oyundur

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bölgesel DLC olmadan o ülkeler yokmuş gibi say o derece sıkıcı oluyor
Şu DLC leri aldım. Yeterli olmaz mı?
  • Starter pack (Common sense, rights of man, art of war)
  • Wealth of Nations
  • Emperor

Top Bottom