Ev gençleri çalışmamakta haklı mı sizce?

Ben 16 yaşında bir fabrikaya gittim gece vardiyasına akşam 9 sabah 7 de biteceğini söylediler saat sabah 12 oldu adam bu iş bitmeden kimse çıkamaz buradan diyordu gerekirse saat 17 ye kadar buradasınız dedi bende babamı aradım bizi alması için ondan sonra geri kalan herkes ben ve arkadaşlarım çıktığı için paydos ettiler. Demem o ki günlük 800tl ye fabrika depoda kimse çalışmak istemez kolay kolay. petrol,market,mağazalar falan olsa en azından insanın canından can gitmiyor herkes sana ağzına geleni söylemiyor şunu yap bunu yap diye. 800-1000 tl ye asla değecek işler değil
Bende zamanında depoda çalışmıştım. O tarz yerlerde uzun zaman çalışıp rahat pozisyona gecenler senin burnundan getiriyor. Her türlü işi sana yaptırıyorlar

Bende zamanında depoda çalışmıştım. O tarz yerlerde uzun zaman çalışıp rahat pozisyona gecenler senin burnundan getiriyor. Her türlü işi sana yaptırıyorlar
Yok ağa cidden yapılacak iş değil özellikle erkekleri canı çıkana kadar kullanıyorlar ben 1 ay önce yevmiyelik bir depoda çalışmıştım belki hayatımın en zor iş günüydü yazın günlük 10-12 saat inşaatta çalışmış biri olarak söylüyorum.
Kızlara paketleme işi falan veriyorlar ama işe yeni giren bir erkeksen acımıyorlar.

Eveeet yeni bir polemik aracı "Ev Genci"

Yok ağa cidden yapılacak iş değil özellikle erkekleri canı çıkana kadar kullanıyorlar ben 1 ay önce yevmiyelik bir depoda çalışmıştım belki hayatımın en zor iş günüydü yazın günlük 10-12 saat inşaatta çalışmış biri olarak söylüyorum.
Kızlara paketleme işi falan veriyorlar ama işe yeni giren bir erkeksen acımıyorlar.
Depo da en basit gözüken iş bile yorucu. Birçok alanında çalıştım istisnasız hepsi yorucu. Dediğin gibi kızların işleri hafif oluyor

Liseden bilişim mezunuyum. Sistem toplar parçalar formatlar işlem yapar belgem var. Buna rağmen çevredeki bilişimciler iş vermiyor. Lojistik biliyorum. Lojistikçiler iş vermiyor. ( lise stajımı bilişimciler stajyer almadığı için tanıdık birinin lojistik şirketinde çalıştım. Bana iş sözü vermişti, kazık attı :d )Sezonluk fabrikaya girdim, anlaştığımız parayı vermediler şikayet ettim. Yine de ihtiyacım olan parayı biriktirmeyi başardım şuan rahatım. Param bitince nolucak? Hala iş arıyorum ama yok. Nasıl yok derseniz küçük bir şehirde yaşıyorum. Fazla uzattığım demek istediğim şu ; ev genci olmak hakkını alamadığın ve mobing görerek psikolojik hasar yemektense daha iyidir. İyi forumlar

En büyük sorun bence gençliğin yıllarca okuyup perişan olması ama istediği mesleği yapamaması

haklılar tabi iş tanımları ne öyle az maaşa çok iş zaten az kişi alıyorlar yetmiyor yurt dışından alıyorlar bu aralar filipinliler revaçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,562
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri