Neler Yeni

Ev interneti onerisi

xascher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taner Kanmaz
tahattutsuz Ev interneti baglatmak istiyorum ama turknet de 500tl pahali geliyor sizin onerdigin bi firma var mi!
millenicom hakkinda bilgisi olan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
türknet millenicom alırsan pişman olursun
türknet geçmek istersen bana özelden ulaş davet kodu vericem 1 ay ücretsiz veriyorlar

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Yıldız
turknet alabileceginiz en fazla hiza 500 tl sunuyor altyapiniz kac destekliyor bu arada?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Demirtaş
Pişman olmazsın kanka ben de kullandım mis gibi sağlayıcıydı bir sıkıntısını görmedim.

xascher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taner Kanmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pişman olmazsın kanka ben de kullandım mis gibi sağlayıcıydı bir sıkıntısını görmedim.
enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicem

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Demirtaş
enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicem
Yani altyapı var altyapı var kardo :D ben de en fazla 100 alabiliyorum turknette, şuanda da superonline kullanıyorum.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
netgsm geçebilirsin, ben geçtim memnunum iptv dede sıkıntı yok, discorda bile vpn bir şey açmadan giriliyor. özelden 40 tl indirim kodunu yazdım geçmeyi düşünürsen diye

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Memnundum kanka, superonline'dan da memnunum ama sen taahhütsüz arıyorsun sanırsam.
ben vdsl ömrü hayatımda hiç kullanmadım knk hep burda uyduvardı altyapı yoktu, altyapı çekildi deprem oldu olanda gitti zaten o yüzden ne yapacam bilmiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom