Yardım Ev interneti onerisi

gkn52

80+
Reaksiyon skoru
63
Oturduğum yer kirsal bir kesim tt altyapisi var ve 50mbps fiber net veriyorlar

TT ilk 6 ay 400 sonraki 12 ay 800 (modem ucreti ayda 90tl)
Vodofone 590 ilk ay ucretsiz vodofone payden ödersem %10 cashback aylik 512 ye geliyor (modem dahil)

Ikisi arasinda kaldım hangisini önerirsiniz yada baska internet sağlayıcı varsa onerilerinizi alirim

altyapın hangisiyse ondan al kral
Ama vodafone tarifesi daha mantıklı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide kırsalda nasıl 50mbps fiber alt yapı var.
sen kırsaldaysan ben yokum
altyapı yok direk
uzaynet gibi bir şey kullanıyorum telefon zor çekiyor

Tt altyapısını kullaniyorlarmis burada bilemedim kararsiz kaldim bende vodofone hakkinda cok olumsuz yorumlar var oyunlarda lag yapar diyorlar

bide kırsalda nasıl 50mbps fiber alt yapı var.
sen kırsaldaysan ben yokum
altyapı yok direk
uzaynet gibi bir şey kullanıyorum telefon zor çekiyor
Hocam lafin gelisi ya 😂 ordunun aybasti ilçesine atandim 81 gozukuyor size 50mbps verebiliriz dedi tt mesela

Son düzenleme:
Tt altyapısını kullaniyorlarmis burada bilemedim kararsiz kaldim bende vodofone hakkinda cok olumsuz yorumlar var oyunlarda lag yapar diyorlar

Hocam lafin gelisi ya 😂 ordunun aybasti ilçesine atandim 81 gozukuyor size 50mbps verebiliriz dedi tt mesela
Hatay pişmanlıktır telefon bile çekmiyor

Turknete göz at bence bildiğim kadarıyla kendi altyapısı olmadığı bölgelerde tt altyapısını kullanıyor peşin ödeme imkanın varsa indirim de var neye bağlı bilmiyorum ama modem dahil oluyor bazen şuan ilk 3 ay 400 tl

Vodafone'dan alma. Başka İSS'ye yönel.

Vodofone 590 ilk ay ucretsiz vodofone payden ödersem %10 cashback aylik 512 ye geliyor (modem dahil)

Ikisi arasinda kaldım hangisini önerirsiniz yada baska internet sağlayıcı varsa onerilerinizi alirim
Türk Telekom al modem kendininkini kullan para ödeme.

TTnet yine de en güveniliri, zira bir arıza durumunda ulaşabileceğin bir callcenter var ve bolca saha ekipleri var.

Millenicomada bakabilirsin. Ben 1 senedir kullaniyorum simdilik bir sorununu gormedim. Tt altyapisinda kullaniyorum. Ki arkadasini getir kampanyasiyla biraz daha indirimi oluyor 2 taraf icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri