Lüks daileri bilmiyorum da, normal bir daire için asgari ücretin 3 te 1 i olması lazım böyle yasa bilerek çıkartmıyorlar.Dostlar İzmirin en orta zeminlerinde kira sizce kaç olmalı? kaç para kiraya oturursanız normal sayarsınız?
Bu saçma sapan fiyatları nasıl kabul ettirdiler akıl alır gibi değil. Bir işçinin bir aylık maaşının tamamı nasıl kira bedeli olur?Lüks daileri bilmiyorum da, normal bir daire için asgari ücretin 3 te 1 i olması lazım böyle yasa bilerek çıkartmıyorlar.
İzmiri Kast EtmiyorumDostlar İzmirin en orta zeminlerinde kira sizce kaç olmalı? kaç para kiraya oturursanız normal sayarsınız?
Serbest ekonomi böyle bir şey işte. Zamanında Ekonomiye devlet el atmalı dediğimizde komunüs oluyodukBu saçma sapan fiyatları nasıl kabul ettirdiler akıl alır gibi değil. Bir işçinin bir aylık maaşının tamamı nasıl kira bedeli olur?
İsterse adam 60 70 de yapar yani kimse de bir şey demezSerbest ekonomi böyle bir şey işte. Zamanında Ekonomiye devlet el atmalı dediğimizde komunüs oluyodukoysa devlet ideolojisi o Bknz Wikipedia Devletçilik
Devletin komple ekonomiye el atmasına gerek yok serbest piyasanın olması gereken yerler olmalı fakat bu tarz temel şeylerde kesinlikle Hükümetin bir planı ve el atması gerekiyor.Serbest ekonomi böyle bir şey işte. Zamanında Ekonomiye devlet el atmalı dediğimizde komunüs oluyodukoysa devlet ideolojisi o Bknz Wikipedia Devletçilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsterse adam 60 70 de yapar yani kimse de bir şey demezdevlet demezse kimse bir şey diyemez zaten adamın malı
ev sahibinin suçu ne bu durumda? 7 bin tl kirayı ne yapsın böyle bir yasa çıkarsa herkes evini satarLüks daileri bilmiyorum da, normal bir daire için asgari ücretin 3 te 1 i olması lazım böyle yasa bilerek çıkartmıyorlar.
Devletin komple ekonomiye el atmasına gerek yok serbest piyasanın olması gereken yerler olmalı fakat bu tarz temel şeylerde kesinlikle Hükümetin bir planı ve el atması gerekiyor.
Eskiden öyleydi zaten kimse evini satmıyodu, pandemiden sonra fiyatlar kafayı yedi, ivme şuanda ev sahiplerinde ona rağmen memnun değiller onlara kalsa 50K kira isticekler. 30 yıllık binaya 20K istemezsin benim yorumumda lüks evleri dahil etmemişim çünkü onlar ucuza koymamalı sıfır dairenin maliyeti ile 30 yıllık daire aynı değil.ev sahibinin suçu ne bu durumda? 7 bin tl kirayı ne yapsın böyle bir yasa çıkarsa herkes evini satar