mtv alıyo (!)Evcil hayvan mamalarından kdv alıyor mu hükümet ?
Benim de yok prime fakat 28 tanesi 273TL tuttu. Ödeme aşamasında düşüyor, sepette az indirim gösteriyor.Ödeme kısmında düştü bende 28 tane aldım bende bu eklediğiniz konserveden 273 TL tuttu. Prime ınız olmayabilir mi ?
Yazık şu güzelliklere böyle kötü bir mama vermeyin hocamValla çok sağol, kedilere 8 kg aldım enjoyun mamasını. 12 adette purinanın yaş mamasını, bayram edecekler
Alıntıyı görüntüle
Diğer markalar gerçekten çok pahalı hocam, bir de ilk 2 kedi inanılmaz yemeyi seviyor doymuyor mama yetişmiyor yani. Enjoy olanı aldım.Yazık şu güzelliklere böyle kötü bir mama vermeyin hocam
[Trendline olandan bahsediyorum]
Hocam akıl vermek gibi olmasın ama Enjoy gibi çok kötü mamaları vermeye devam ederseniz büyük ihtimal böbrek sorunları baş gösterecektir. Özellikle yaş mamayı haftada bir kereden fazla vermemeye dikkat edin derim. British Shorthair ile Scottish Fold kedilerde idrar yolları çok hızlı tıkanıyor. Yaş mama da davetiye çıkarıyor. Kalitesiz mamalar da etken. Çok daha fazla masraflar çıkabilir.Valla çok sağol, kedilere 8 kg aldım enjoyun mamasını. 12 adette purinanın yaş mamasını, bayram edecekler
Alıntıyı görüntüle
Yaş mama sürekli vermem zaten ben. Böyle iyi bir indirim yakalayınca alayım dedim toplu. Evde tek kedi varken royal canin alabiliyordum, sonradan gri beyefendi girdi hayatımıza. O varken de bir nebze aldım yine ama beyaz pamukta katılınca yuvaya artık can dayanmıyor. Özellikle gri ve beyaz inanılmaz derecede obez ve aç bir kedi olunca umarım bir sağlık sorunu yaşamazlar, malt veriyorum 3-4 günde bir. Mamayı da zaten çok vermiyorum günde 3-4 kez anca veriyorumHocam akıl vermek gibi olmasın ama Enjoy gibi çok kötü mamaları vermeye devam ederseniz büyük ihtimal böbrek sorunları baş gösterecektir. Özellikle yaş mamayı haftada bir kereden fazla vermemeye dikkat edin derim. British Shorthair ile Scottish Fold kedilerde idrar yolları çok hızlı tıkanıyor. Yaş mama da davetiye çıkarıyor. Kalitesiz mamalar da etken. Çok daha fazla masraflar çıkabilir.
Biz de başta pek dikkat etmiyorduk. Hayvanın sağlığı bozuldu. Şimdi Urinary mamadan başka bir şey kullanamıyoruz. 2 hafta her gün veterinere gitmek de cabası. Neyse ki topladı.