Neler Yeni

🔥İndirim Evcil Hayvan ürünlerinde 4 al 2 öde

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Burak B
Evcil hayvan mamalarından kdv alıyor mu hükümet ?

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kemal Gençer
Ben kendimi besleyemiyorum ki hayvan besleyeyim, yok mu bize göre bir şeyler?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
28 tane aldım, teşekkürler. 270'e geldi, tanesi 10TL oluyor baya uygun marketlerde bile en düşük 13TL'ye düşüyordu indirimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödeme kısmında düştü bende 28 tane aldım bende bu eklediğiniz konserveden 273 TL tuttu. Prime ınız olmayabilir mi ?
Benim de yok prime fakat 28 tanesi 273TL tuttu. Ödeme aşamasında düşüyor, sepette az indirim gösteriyor.

Ekler

• 1703016476783.png
    1703016476783.png
    65.4 KB · Hit: 43
Dışarı çıktığımda sokak hayvanlarına vermek için aldım 4 kutu yakama yapışıyorlar bırakmıyorlar :D bi 4 pakette başka kutudan alayım bi süre peşimi bırakırlar

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Nays'la birlikte 32 kutu yaş mama 284₺ tuttu. Şahane!

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Yazık şu güzelliklere böyle kötü bir mama vermeyin hocam

[Trendline olandan bahsediyorum]
Diğer markalar gerçekten çok pahalı hocam, bir de ilk 2 kedi inanılmaz yemeyi seviyor doymuyor mama yetişmiyor yani. Enjoy olanı aldım.

Snitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hakan Akman
Valla çok sağol, kedilere 8 kg aldım enjoyun mamasını. 12 adette purinanın yaş mamasını, bayram edecekler :D
Alıntıyı görüntüle
Hocam akıl vermek gibi olmasın ama Enjoy gibi çok kötü mamaları vermeye devam ederseniz büyük ihtimal böbrek sorunları baş gösterecektir. Özellikle yaş mamayı haftada bir kereden fazla vermemeye dikkat edin derim. British Shorthair ile Scottish Fold kedilerde idrar yolları çok hızlı tıkanıyor. Yaş mama da davetiye çıkarıyor. Kalitesiz mamalar da etken. Çok daha fazla masraflar çıkabilir.

Biz de başta pek dikkat etmiyorduk. Hayvanın sağlığı bozuldu. Şimdi Urinary mamadan başka bir şey kullanamıyoruz. 2 hafta her gün veterinere gitmek de cabası. Neyse ki topladı.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Hocam akıl vermek gibi olmasın ama Enjoy gibi çok kötü mamaları vermeye devam ederseniz büyük ihtimal böbrek sorunları baş gösterecektir. Özellikle yaş mamayı haftada bir kereden fazla vermemeye dikkat edin derim. British Shorthair ile Scottish Fold kedilerde idrar yolları çok hızlı tıkanıyor. Yaş mama da davetiye çıkarıyor. Kalitesiz mamalar da etken. Çok daha fazla masraflar çıkabilir.

Biz de başta pek dikkat etmiyorduk. Hayvanın sağlığı bozuldu. Şimdi Urinary mamadan başka bir şey kullanamıyoruz. 2 hafta her gün veterinere gitmek de cabası. Neyse ki topladı.
Yaş mama sürekli vermem zaten ben. Böyle iyi bir indirim yakalayınca alayım dedim toplu. Evde tek kedi varken royal canin alabiliyordum, sonradan gri beyefendi girdi hayatımıza. O varken de bir nebze aldım yine ama beyaz pamukta katılınca yuvaya artık can dayanmıyor. Özellikle gri ve beyaz inanılmaz derecede obez ve aç bir kedi olunca :D umarım bir sağlık sorunu yaşamazlar, malt veriyorum 3-4 günde bir. Mamayı da zaten çok vermiyorum günde 3-4 kez anca veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,904
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom